Ovülasyon testi kullananlar yardımcı olabilir mi ?

inşallah canım..ama çok hesap kitap yapıyorum ya olmıcak gibi geliyor..kaç aydır istiyorsunuz? hazirandan beri istiyoruz da..gerçekten istekli ve düzenli bir şekilde 2 aydır çalışma yapıyoruz:) inşallah bu ay güzümüz gülerr..
Ağustostan beri bizde Can'ım . Valla rüyalarıma giriyor artık Nasıl kafaya takıyorsam. Bugün ovü yaptın mı canm benm silinmiş

şimdi yapıcamm canım..senin gece ilişkiye girmen iyi olmuş o zaman..ben de bakim bi silinmiş mi..arkadaşlarımdan ilk denediği ayda hamile kalanlar var insan ister istemez üzülüyor neden böyle diye düşünüyor..

Kızlar yaptığım test bu şekilde değerlendirirseniz sevinirim
13 numaralı testi gördüğünde 24 saat içinde ilişkinizi olmalı tatlım.
Birde aklında olsun adetin in olması gereken gün yaparsan da bebek varsa çift çıkıyor. (Ben denedim çıktı) 1-2 gün gecikince yaparsanda daha da koyu çıkıyor. (Bazen evde hamilelik testi olmuyo yada insan tekrar tekrar test yapmak istiyor ovülasyon testi de elinde bol varsa denersin diye düşündüm)

13 numaralı testi gördüğünde 24 saat içinde ilişkinizi olmalı tatlım.
Birde aklında olsun adetin in olması gereken gün yaparsan da bebek varsa çift çıkıyor. (Ben denedim çıktı) 1-2 gün gecikince yaparsanda daha da koyu çıkıyor. (Bazen evde hamilelik testi olmuyo yada insan tekrar tekrar test yapmak istiyor ovülasyon testi de elinde bol varsa denersin diye düşündüm)
Ya. Kızlar dün pembe akıntım olmuştu kesildi bugün akşama doğru ise peçeteye bir pıhtı geldi sadece siyahtı . Çok tedirginim . Adete 7 gğn var.bu konuda bilgisi olan var mı ?

kızlar ben de yeni katıldım aranıza. yardımcı olursanız sevinirim. 4 aydır korunmuyoruz çocuk sahibi olmak istediğimiz için. ne zormuş beklemek. bu ay ovülasyon testi kullandım ve yumurta çatlama günümü belirledim. Ancak yumurtanın çatladığı gün eşim yoktu ve ilişki gerçekleşmedi, onun yerine 1 gün öncesinde ve 1 gün sonrasında ilişki oldu. Eğer test güvenilirse yumurta çatlama tarihimden bu yana 17 gün geçti. 28 günde bir adet oluyorum, o hesaba göre de dün adet olmam gerekiyordu. 1 haftadır belimde, kuyruk sokumumda ve kasıklarımda ağrı var ve 2 gündür sarı bir akıntı mevcut. Bugün dayanamadım ucuz olan gebelik testlerinden aldım ancak negatif çıktı. Sizce durum nedir, hamile olma ihtimalim var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler hepinize

Arkadaslar benim de bu konuyla ilgili bir sorum olacakti yardimci olursaniz sevinirim.benim o.testimin koyu ciktigi gunleri degerlendirdik ama testi hala yapmaya devam ediyorum.silik pembemsi cizgi cikmaya devam ediyo.bunun anlami nedir?hani hamileligi erkenden bildirdigine dair yazilar varya onlar geliyo aklima.bu bi gostergemidir yoksa hamilelik suphesi icin cizginin c kirmizisi kadar koyumu cikmis olmasi gerek bi bilginiz varmi

Back
X