Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aynencanim

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
96
95
18
35
Arkadaslar merhaba ,
pcos magduru bir kadinim. 2 ay once kimyasal gebelik yasadim ve bu ay ovulasyon testine basladim. Fakat testleri tam yorumlayamiyorum cunku tam pik oldu catladi derken tekrar koyulasti. lutfen yardimci olur musunuz

Eklentiler

• 0D273A2C-F32E-4691-AC12-7E8D2686A29A.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 116
Arkadaslar merhaba ,
pcos magduru bir kadinim. 2 ay once kimyasal gebelik yasadim ve bu ay ovulasyon testine basladim. Fakat testleri tam yorumlayamiyorum cunku tam pik oldu catladi derken tekrar koyulasti. lutfen yardimci olur musunuz
Hiç biri pik değil canım. En az c gibi normali daha koyu olması gerek

Bende anlam veremedim ama surekli yukselip dusuyor. bir de 8. gun inanilmaz bi karin siskinligi kasiklarda doluluk ve hafif agri hissettim o yuzden yumurtam catladi sandim. tesekkur ederim cevabin icin

Arkadaslar merhaba ,
Pkos olduğun için lh inişli çıkışlı oluyor ama devam etin tam koyuluk görene kadar test yapın. Maalesef pkoda yanıltıcı olabiliyor testler

aksam tekrar test yaptim cizgi kayboldu yine tamamen delircem artik bugun adetimin 18. gunu
Aslında doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırsan daha iyi olur pkoda bu testler sizi yanlış yönlendirip strese sokabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…