Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba siz ovulasyon testi ile mi hamile kaldınız acaba? Eğer öyle ise testi Nasıl kullandınız ? Saat , su içmeme vs Nasıl yaptınız , hayırlı olsun bu Arada hamileliğiniz
13. Gun cift koyu cizginin oldugu gun.. yani bu 24-36 saat icinde yumurtlamanin olacagini gosterir.. sizin 13-14 ve 15. gunler bos gecirmemeniz lazim..
13. Gun cift koyu cizginin oldugu gun.. yani bu 24-36 saat icinde yumurtlamanin olacagini gosterir.. sizin 13-14 ve 15. gunler bos gecirmemeniz lazim..
Merhaba siz ovulasyon testi ile mi hamile kaldınız acaba? Eğer öyle ise testi Nasıl kullandınız ? Saat , su içmeme vs Nasıl yaptınız , hayırlı olsun bu Arada hamileliğiniz
teşekkür ederim evet ovülasyonla kaldım 2 denememdi zaten. ben bir sabah on bide akşam 8 de yaptım. yapmadan 3 saat öncesi su içmeyi bırakıyorum zaten işten 6 da çıktığım içinevegidenekadar suiçmedim