- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
- Konu Sahibi PempeeMavii
-
çook teşekkür ederim canım akşamdan beri pc başında bekledim cevap yazan olmadı.çok sağol.benim merak ettiğim eşimin idrarında da çift çizgi çıkınca acaba test mi bozuk dedim.Canim ben ben iki aydir kullaniyorum. Ama eger pcos isen guvenme cunku pcos olanlarda lh her zaman daha yuksektir bu sebeple de gebelde cifr cizgi hep vardir. Ama sunubsoyleyeyim.gervek yumurtlama zamaninda o iki.cizgide kopkoyu oluyor.
Yok canim.erkeklerde de lh degeri var galiba ondan.bizde denemistik
Ben internetten aldım laboquick markası 30+5 tane de gebelik testi 30 lira eczaneler ok pahalıHanımlar ben Bornovada birkaç eczaneye sordum yok dediler ovülasyon testini, bir yerde buldum markasını hatırlamıyorum 5lisi 55 tl idi. Sorum şu, hangi markayı önerirsiniz? İnternetten alan oldumu?
Çok teşekkür ederim.. İnternetten almaya cesaret edememiştim, eğer biliyorsanız hangi siteden aldınız acaba, tabi size zahmet olmazsa..Ben internetten aldım laboquick markası 30+5 tane de gebelik testi 30 lira eczaneler ok pahalı
N11.com dan aldım bende cesaret edemiyorum ama sorun yaşamadım birkaç gün içinde elimdeydiÇok teşekkür ederim.. İnternetten almaya cesaret edememiştim, eğer biliyorsanız hangi siteden aldınız acaba, tabi size zahmet olmazsa..
laboquick markası gitti gidiyordan aldım bende fiyatı bayağı hesaplı.22 tl aldımHanımlar ben Bornovada birkaç eczaneye sordum yok dediler ovülasyon testini, bir yerde buldum markasını hatırlamıyorum 5lisi 55 tl idi. Sorum şu, hangi markayı önerirsiniz? İnternetten alan oldumu?
hadi bakalım hayırlısı bende işe yaramadı inş.senin hamileliğini buradan kutlarız :)Çok sağolun arkadaşlar dün gece sipariş verdim, 50 li sini aldım, 36.90 n.11 den, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
Ammiinnhadi bakalım hayırlısı bende işe yaramadı inş.senin hamileliğini buradan kutlarız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?