- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
İnşallah sen de görürsün çift çizgiyi, adetin yeni bittiyse her gün yap testi. Ben internetten sipariş vermiştim salı günü geldi o Zaman yaptım ilk ve çift çizgiydi. Ertesi gün biraz daha Silikti bugün daha bi Silikti çizgi. Ben yumurtlama dönemini 3-4 gün sonra gibi hesaplamıştım internetten. Testle daha erken olduğunu öğrendim. Bu günleri de değerlendirdik inşallah tutmuştur. Birbirimize dua edelim.Canim ben ilk defa dun yaptim silik cikti sen çift çizgiyi gormussun siliklesmisse çatlama olmuştur
Benimde solda yumurtlamaya yakin cok sancim vardi kist yuzunden misKozlar ben birşey daha sormak istiyorum. Ben uç aydir yumurtlama günüm yaklastiginda bir iki gün önce hafif sol kasikta agri hissediyorum anliyorumki yumurtlama olacak. Fakat hic sağda birşey hissetmiyordum hep sol agriyo neden acaba tuplerin kapali olmasından korkuyorumm
İnşallah sen de görürsün çift çizgiyi, adetin yeni bittiyse her gün yap testi. Ben internetten sipariş vermiştim salı günü geldi o Zaman yaptım ilk ve çift çizgiydi. Ertesi gün biraz daha Silikti bugün daha bi Silikti çizgi. Ben yumurtlama dönemini 3-4 gün sonra gibi hesaplamıştım internetten. Testle daha erken olduğunu öğrendim. Bu günleri de değerlendirdik inşallah tutmuştur. Birbirimize dua edelim.
Canım benim bi kaç soru soracaktım..Merhaba, ben ovulasyon testil ile hamile kaldım.
Ben Clearblue kullandım. Onda ekran dijital. İnce çizgi, kalın çizgi durumu yok onda.
Benim 26 günde bir oluyordu adetlerim. Testi ilk denediğimiz ay hamile kaldım şükür :)
İnşallah senin de öyle olur.
Merhaba, ben gttigdyr dan 10'lu olanlardan aldım. ama daha fazla çubuk olan paketler de var. fiyatları da ona göre tabii.
Canım mesajını yeni okudum çift çizgi olmuş evet, dünü değerlendirdin herhalde. Testi yapmaya devam et, bence bugünü ve yarını da değerlendir. Allah hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah. Ben de heyecanla adet zamanını bekliyorum. Daha çok erken ama heyecan ve merak içindeyim.Canim iki gündür yapiyorum bugün sefaf akintiyi gördüm hemen test yaptim dine gore baya belirgin cikti bugünü değerlendirmemin gerek
Ben de testi ilk denedim canım da anladığım kadarıyla çizgi azalmaya başladığında yumurtada çatlama meydana geliyor demek. Bugünü de değerlendir. Zaten spermle birleşme de çatladığında oluyor.Kizlar dun çift cizgiydi degerlendirdik bugün silik cikti değerlendirmeye devammi etsek bu arada hafif klasik agrim devam ediyor
Canım mesajını yeni okudum çift çizgi olmuş evet, dünü değerlendirdin herhalde. Testi yapmaya devam et, bence bugünü ve yarını da değerlendir. Allah hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah. Ben de heyecanla adet zamanını bekliyorum. Daha çok erken ama heyecan ve merak içindeyim.
Cnm büyük ihtimal 20. Veya 21.Cide yumurtlamışsin en koyu onlar gözüküyoEki Görüntüle 1819763 Kızlar banada bi yardımcı olurmusunuz ben polikistik overim 45 günde 60 günde bir falan adet oluyorum çok kötü bir durum azıcık koyulaştı test solmaya başladı hiçbişey anlamadım
Canım hayırlı olsun yani çizgilerin koyulaştığı zamanda eşinle beraber olamadın Çizgiler silikleşince beraber oldun doğrumu anladım canımovulasyon testi kullanarak hamile kaldim..en koyu cizgiyi cumartesi gunu gormustum pazar gunu ikinci cizgi cok silikti pazartesi gunu esim sehirdisindan geldi ve birlikte olduk ve dollenme olmus 11+5 hamileyim
Hayrlı olsun cnm ama normal ćünku iki çizgiyi tam gördüğünde 24 saat veya 36 saat içinde yumurtlucan demek oluyo ztnovulasyon testi kullanarak hamile kaldim..en koyu cizgiyi cumartesi gunu gormustum pazar gunu ikinci cizgi cok silikti pazartesi gunu esim sehirdisindan geldi ve birlikte olduk ve dollenme olmus 11+5 hamileyim
İnşallah canım çok sağol iyi haberlerle görüşürüz inşallah ben şimdi dün gece ve bu gece yarın falan üst üste ilişkide bulunsammı sperm yönünden sıkıntı olurmu acabaSpermler 72 saate kadar canli kalabiliyor..yumurtlaman buyuk ihtimal yarin olur.sali gunune kadar hamile kalma ihtimalin olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?