ovulasyon testi kullanip hamile kalanlar yardimci olabilir mi

Cileklipasta91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
253
62
Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. Ben bu ay ovulasyon testine basladim adetimin 24. Gunu cizgiyi yakaladim ama heryerde 1 gun pozitif cikar diyor benim 3 gundur hep ayni cizgi cikiyor anlayamadim hangi gun yumurtladigimi lutfen yardimci olun

Eklentiler

• 20150710_180155.jpg
    20150710_180155.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 4.129
Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. Ben bu ay ovulasyon testine basladim adetimin 24. Gunu cizgiyi yakaladim ama heryerde 1 gun pozitif cikar diyor benim 3 gundur hep ayni cizgi cikiyor anlayamadim hangi gun yumurtladigimi lutfen yardimci olun
Ben de bu yöntemi denemiştim, başarılı mı oldu bilemiyorum yoksa denk mi geldi ama çift çizgi olayı benim de aynıydı.
Yani yumurtlama günüm yaklaştığında silik silik ikinci çizgiyi gördüm sonra 2 gün çok keskin çift çizgi oldu artık ve tam emin olmak için o günleri hep değerlendirdim.
Ama bariz bir şekilde çift çizgi olduğu gün yumurtlama gerçekleşiyor demektir.
Es geçme derim.
İnşallah gönlünce olsun herşey:)

Ben de bu yöntemi denemiştim, başarılı mı oldu bilemiyorum yoksa denk mi geldi ama çift çizgi olayı benim de aynıydı.
Yani yumurtlama günüm yaklaştığında silik silik ikinci çizgiyi gördüm sonra 2 gün çok keskin çift çizgi oldu artık ve tam emin olmak için o günleri hep değerlendirdim.
Ama bariz bir şekilde çift çizgi olduğu gün yumurtlama gerçekleşiyor demektir.
Es geçme derim.
İnşallah gönlünce olsun herşey:)
Amin peki hamilelik oldumu sizin

Evet gebeyim şu an 30 haftalık. Ben de buradan bu yöntemi öğrenip epey takip etmiştim. :)
İnşallah o sevinci sen de yaşarsın tez zamanda güzel haberlerle gel arkadaşım...:)
Ay cok guzel canim hayirlisiyla kucagina alirsin insallah . Aminn amiinn peki kullandigin ilk ay mi kaldin bana biraz anlatirmisin :)

Ay cok guzel canim hayirlisiyla kucagina alirsin insallah . Aminn amiinn peki kullandigin ilk ay mi kaldin bana biraz anlatirmisin :)
Evet canım burdan öğrenip aldım testleri hatta aynı marka seninkiyle başladım denemeye ama çok bebiş istiyordum ikinci çizgi silik de olsa görünmeye başlayınca değerlendirdim.:)
Ama özellikle 12. 13. Günlerimde bariz kıpkırmızı çift çizgi idi,kaçırmadım.:) sonra yine silikleşti.
Sonraaaa bir de gebeliği öğrenme ihtimali de olduğunu öğrenince yine buradan bu testlerle adetime bir hafta kala tekrar başladım testlere ve gerçekten de giderek silik çizgiler çifte dönüştü ve daha adet olmadan gebeliğimi öğrendim.
Garanti değildi tabii ki:) Ama dayanamayıp kan testine gittik hastaneye ve adetime 3 gün kala gebeliğimi kesin öğrenmiş oldum.
Yani hem yumurtlama günümü yakaladım hem gebeliğimi düşük bir ihtimal yada yanlış bir yöntem olsa da böyle anlamış oldum. :))
Yani tek gün çift çizgi olacak illa diye takılma öyle olmayabiliyor ki dediğim gibi benim de yavaşça ikinci çizgi göründü ve yine yavaşça silindi yumurtlamada:)

Bariz çift olduğu günleri es geçmemek gerek sanıyorum.:)

İşte böyle canım :)

Evet canım burdan öğrenip aldım testleri hatta aynı marka seninkiyle başladım denemeye ama çok bebiş istiyordum ikinci çizgi silik de olsa görünmeye başlayınca değerlendirdim.:)
Ama özellikle 12. 13. Günlerimde bariz kıpkırmızı çift çizgi idi,kaçırmadım.:) sonra yine silikleşti.
Sonraaaa bir de gebeliği öğrenme ihtimali de olduğunu öğrenince yine buradan bu testlerle adetime bir hafta kala tekrar başladım testlere ve gerçekten de giderek silik çizgiler çifte dönüştü ve daha adet olmadan gebeliğimi öğrendim.
Garanti değildi tabii ki:) Ama dayanamayıp kan testine gittik hastaneye ve adetime 3 gün kala gebeliğimi kesin öğrenmiş oldum.
Yani hem yumurtlama günümü yakaladım hem gebeliğimi düşük bir ihtimal yada yanlış bir yöntem olsa da böyle anlamış oldum. :))
Yani tek gün çift çizgi olacak illa diye takılma öyle olmayabiliyor ki dediğim gibi benim de yavaşça ikinci çizgi göründü ve yine yavaşça silindi yumurtlamada:)

Bariz çift olduğu günleri es geçmemek gerek sanıyorum.:)

İşte böyle canım :)
Ayy insallah bende bu ay guzel haberler alirim ya :) benim bugun biraz daha acik cikti demek yavas yavas silinmeye baslicak benim adetim duzensiz bilemiyorum yumurtlama gunumu bu ay ogrendim hemde kanda gebelik testi yaptirdigim gun negatif cikti ama ovulasyon gunum pozitifti :) 24. 25.26. Gun pozitifti her gunumu degerlendirdim sanki bu ay daha farkli hissettim yumurtlama gunumu belkide bildigim icin cunku adetim duzensiz oldugu halde hep ayni gun olcakmis gibi hesaplar ve hissederdim bu ay ozellikle dun ve bugun kasik agrilarim var insallah tutturmusuzdur. Birde yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyor ya bende haftaya tekrar ovulasyon testimi denicem bakalim nasil cikicak :)

Benim de hep silik çıkıyordu 2-3 gün belirgin koyulasti. Daha sonra tekrar siliklesmeye başladı. Sonuç hamileyim :anneadayı:

selam kızlar.bu ay bende denedim bakalım inş tutar.adetimin 12. günü çift çizgi yakaladım.bi gün öncesini o günü ve ertesi günü hep değerlendirdik.bu kadar olumlu yorumlardan sonra umutluyum vallahi. Allahım en iyisini bilir tabi ama kullananların yüzde 80 ilk ayda gebe. hadi bakalım beyzacım darısı bizim başımıza :))

selam kızlar.bu ay bende denedim bakalım inş tutar.adetimin 12. günü çift çizgi yakaladım.bi gün öncesini o günü ve ertesi günü hep değerlendirdik.bu kadar olumlu yorumlardan sonra umutluyum vallahi. Allahım en iyisini bilir tabi ama kullananların yüzde 80 ilk ayda gebe. hadi bakalım beyzacım darısı bizim başımıza :))
Bende 24. Gun yakaladim ama 26. Gunun dsha net kirmizi okdugunu gordum bende valla hergunumu degerlendirdim :) bende beklemedeyim umarim guzel haberlerle geliriz :)

Bende 24. Gun yakaladim ama 26. Gunun dsha net kirmizi okdugunu gordum bende valla hergunumu degerlendirdim :) bende beklemedeyim umarim guzel haberlerle geliriz :)
inş canım:) kaç günde regl oluyorsun 26 biraz geç değil mi sanki ben 12.günümde gördüm çift çizgiyi.

Benim adetim duzensiz 40 gunde bir olarak hesapladim o civarlarda geliyor zaten aslimda dogru sonuc aldim 26. Adetten 14 gun once oluyor ya umarim tutar ya
ayy inşallah tutar canım benim 7.ayım ovulasyonla ilk olacak.1 buçuk sene korunduk bırakınca hemen olacak gibiydi ama 6 aydır sonuş hüsran umudum bu aya inş.

ayy inşallah tutar canım benim 7.ayım ovulasyonla ilk olacak.1 buçuk sene korunduk bırakınca hemen olacak gibiydi ama 6 aydır sonuş hüsran umudum bu aya inş.
Canim benimde 22. Ayim evlendigim gunden beri bekliyorum :) ocak ayinda 3 haftalik bi sevinc yasadik ama kisa surdu umarim bu ay artik kavusurum bebisime

aynı süreyle evliyiz sanırım :) ocak ayında kaldığına göre demekki hamile kalabilmen için bir sorun yok. olmama sebebi yumurtlamaya denk getirememe. bu ayda bunu halledicez inş. o kadar olumlu yorum okudum ki burda bu test gerçekten mucize gibi. kullananlar ilk ayda hooop gebe olmayanlar ikinci ayda kesin Allahın izniyle bizede öyle olur :KK66:

aynı süreyle evliyiz sanırım :) ocak ayında kaldığına göre demekki hamile kalabilmen için bir sorun yok. olmama sebebi yumurtlamaya denk getirememe. bu ayda bunu halledicez inş. o kadar olumlu yorum okudum ki burda bu test gerçekten mucize gibi. kullananlar ilk ayda hooop gebe olmayanlar ikinci ayda kesin Allahın izniyle bizede öyle olur :KK66:
Aynen canim cok sukur bir sorunum yok tek sorunum vok bebek istemem duzenli olan adetim bozuldu her ay bebek beklemekten. Hamile kaldigim ay evlendigimden beri ilk defa 27 gunde olmustum yani hep yumurtlama sandigim gunler o zamana denk gelmisti dedigin gibi tek sorunum yumurtlama gumumj bilmemekti insallah bu ay yakaladim bakalim tuttumu merakten catliyorum zaman gecmiyor :)

evett gerçekten öyle bizde hep ratgele yapıyoduk ilk haftalara çok önem veriyodum bide ben 26 günde bi regl oluyodum ama 12.gün yumurtladığımı öğrendim. artık kaçışı yok bakalım :))))

X