Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kacıncı ayda hamiş oldugunuzu ögrendınızz![]()
4 haftalik bile deyildi )))))![]()
ovülasyon testiyle mı hamıle kaldımm canım...
evet canim sadece bir gun iliski oldu o da o gundu testte iki kirmiziyi gorduyum gun
insallah ısteyen herkeze nasıp olur darısı basıma ben 4 aydır denıyorum bu ay ılk defa kullanacam ovulasyon testını... saglıklı mutlu yıllar nasıp etsın rabbım bebegınede sanada![]()
4 ay nedir ki benim ilk bebegim dushtu....ALLAH yashatmasin hic kimseye o duyguyu... INSALLAH hamile kalirsin carcabuk
evet canim sadece bir gun iliski oldu o da o gundu testte iki kirmiziyi gorduyum gun
Canım o zaman şuna bakar mısın bi bu pozitif mi yokssa daha da koyu mu olması gerek ikinci çizginin? yumurtlama için? :44::44::44::44::44:Eki Görüntüle 1050562
canım yenı gördum o gun ınsallah denemısındır cunku baya nett
iyi bu degerlendir mutlakaaaa.... boyle koyu olmaliCanım o zaman şuna bakar mısın bi bu pozitif mi yokssa daha da koyu mu olması gerek ikinci çizginin? yumurtlama için? :44::44::44::44::44:Eki Görüntüle 1050562
Evet canım o günden 2 gün öncesini, o günü değerlendirdim.. Bir de bir gün sonrası... inşallah bu ay tutar senn gibi bebeğime kavuşurum.. :)
iyi bu degerlendir mutlakaaaa.... boyle koyu olmali
ahh tatlım ben hamile değilim ki ama inşallah bu ay benimde tutar bade test kullanıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bu gunu ve iki gun sonrani da degerlendirmistim ne olur ne olmaz diye ... tutacagi varsaa rabbim nasip ettiyse tutacaktir cunki bu koyulu gorduyumuzden sonra 12-24 saat icinde yumurtluyoruz... spermlerde vucudumuzda 2-3 gun yasaya biliyor yani o gunden sonra iliski olmasa bile vucudunda spermler oluyor ... iliskiden sonra shansi artirmak icin bi yarim saat sirt ustu yatarsak ve vajinani icini asla suyla yikamazsak RABBIM de nasip ederse hamile kalma shansin buyuk... eger hamile kalirsan bana da ver bu mujdeli haberi ....)))) hayirlisi olsunbu koyuluğu gördüğümüz gün mü olması lazım ilişki.benim bu şekilde olduğu gün oldu daha sonra da hiç olmadı tutarmı diye de merak ediyorum
ben bu gunu ve iki gun sonrani da degerlendirmistim ne olur ne olmaz diye ... tutacagi varsaa rabbim nasip ettiyse tutacaktir cunki bu koyulu gorduyumuzden sonra 12-24 saat icinde yumurtluyoruz... spermlerde vucudumuzda 2-3 gun yasaya biliyor yani o gunden sonra iliski olmasa bile vucudunda spermler oluyor ... iliskiden sonra shansi artirmak icin bi yarim saat sirt ustu yatarsak ve vajinani icini asla suyla yikamazsak RABBIM de nasip ederse hamile kalma shansin buyuk... eger hamile kalirsan bana da ver bu mujdeli haberi ....)))) hayirlisi olsun
anladım canım senin tahmini yumurtlaman ne zaman? ay inşallah bu ay hamile oluruz o zaman ikimzi deRabbim gönlümüze göre verir inşallah :)
![]()
ben 2 gün çift çizgiyi gördüm pazartesi ve salı bu 2 günde oldu ilişki ama çarşamba perşembe müsait degildik olmadı.kafama takıldı o yüzden olmadı bugün deneriz tekrar umarım tutar.çok teşekkür ettim canım verdiğin bilgi için ben 3 aydır kullanıyorum 3 aydır ilk kez çift çizgiyi gördüm o da bu ay klomen kullandım onun etkisidir diye düşünüyorum.inşallah en kısa zamanda bilgi verebilirim hamileyim diye![]()
INSALLAH canim benim...bekliycem mutlu haberleriniiii