ovulasyon testi kullanip hamileler burda:)

blueflower42043007 .!.:
İyiyiz şükür canım, kıpır kıpır büyüyoruz şükür =)
Siz nasılsınız peki :anneadayı:
Biz de iyiyiz cok sukur canim haftaya 4 boyutluya girecem ins ordan da iyi haber alirim sen girdin mi bi de tetanoz asini oldun mu canim

OTE="edss, post: 42047057, member: 300253"]:) selam kızlar[/QUOTE]
Merhaba canim hosgeldin hayirli olsun Allah tamamina erdirsin cok sewindim nasil gidio keseyi kalp atisini duydunmu

OTE="edss, post: 42047057, member: 300253"]:) selam kızlar
Merhaba canim hosgeldin hayirli olsun Allah tamamina erdirsin cok sewindim nasil gidio keseyi kalp atisini duydunmu[/QUOTE]
Sağol canım benim hepimizin sağlıkla kucağına gelsin bebişi :) Şimdilik güzel canım çok endişeliyim yalnız ona bir şey olmasından korkuyorum :) keseyi gördük çok şükür kalp atışı için 15 gün sonrasına çağırdı doktorumuz . Senin nasıl bebiş baya büyümüş maşallah :nazar::nazar::nazar:

Merhaba canim hosgeldin hayirli olsun Allah tamamina erdirsin cok sewindim nasil gidio keseyi kalp atisini duydunmu
Sağol canım benim hepimizin sağlıkla kucağına gelsin bebişi :) Şimdilik güzel canım çok endişeliyim yalnız ona bir şey olmasından korkuyorum :) keseyi gördük çok şükür kalp atışı için 15 gün sonrasına çağırdı doktorumuz . Senin nasıl bebiş baya büyümüş maşallah :nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]
Amin canim sagol. Hic korkma iyi dusun iyi olsunn insallah canim agir is yapma agir kaldirma cok yuruyus yapma kisacasi cok yorulma ilk 3 ay kalp atisini da duyarsin ins kipirdamasini da hissedersin kucagina da alirsin ins hic endiselenme. Benimki de iyi cok sukur daha hic kilo almadim kucuk top gibi bi karnim war :) haftaya 4 boyutlu da gorcez ins bakalim:)

Sağol canım benim hepimizin sağlıkla kucağına gelsin bebişi :) Şimdilik güzel canım çok endişeliyim yalnız ona bir şey olmasından korkuyorum :) keseyi gördük çok şükür kalp atışı için 15 gün sonrasına çağırdı doktorumuz . Senin nasıl bebiş baya büyümüş maşallah :nazar::nazar::nazar:
Amin canim sagol. Hic korkma iyi dusun iyi olsunn insallah canim agir is yapma agir kaldirma cok yuruyus yapma kisacasi cok yorulma ilk 3 ay kalp atisini da duyarsin ins kipirdamasini da hissedersin kucagina da alirsin ins hic endiselenme. Benimki de iyi cok sukur daha hic kilo almadim kucuk top gibi bi karnim war :) haftaya 4 boyutlu da gorcez ins bakalim:)[/QUOTE]
İnşallah hepsi sırasıyla olur canım :) benim karnım şişti ya adet olamazsında şişer ya aynen öyle şu an inmesini bekliyorum :) Kendimi yormamaya çalışıyorum ama doktorum hiçbir şeyi kısıtlamadı zaten erken düşükler kromozon anomolisi varsa oluyormuş sen ne yaparsan yap düşerse düşermiş bebek o yüzden pozitif düşünmeye çalışıyorum dua ediyorum bol bol yinede tedbir için çok zorlamıyorum kendimi . Ayy 4 boyutlu çok heyecanlı bebeğin kime benzediği filanda belli oluyor değil mi 4 boyutluda :KK70: bende o zamanlara gelirim inşallah sabırsızlıkla bekliyorum önce o minik pıt pıtı :) kabuslar görmeye başladım canım doktor kasığıma iğne batırıyor kan boşalıyor bende bebeğim gidiyormuş :KK43: internette baktım yorumlara saçmasapan yok hamile kadın kan görürse bebeği düşermiş filan çok korktum hayır olsun inşallah Rabbim bebeğimi korusun .Hepimizinkini korusun .

Amin canim sagol. Hic korkma iyi dusun iyi olsunn insallah canim agir is yapma agir kaldirma cok yuruyus yapma kisacasi cok yorulma ilk 3 ay kalp atisini da duyarsin ins kipirdamasini da hissedersin kucagina da alirsin ins hic endiselenme. Benimki de iyi cok sukur daha hic kilo almadim kucuk top gibi bi karnim war :) haftaya 4 boyutlu da gorcez ins bakalim:)
İnşallah hepsi sırasıyla olur canım :) benim karnım şişti ya adet olamazsında şişer ya aynen öyle şu an inmesini bekliyorum :) Kendimi yormamaya çalışıyorum ama doktorum hiçbir şeyi kısıtlamadı zaten erken düşükler kromozon anomolisi varsa oluyormuş sen ne yaparsan yap düşerse düşermiş bebek o yüzden pozitif düşünmeye çalışıyorum dua ediyorum bol bol yinede tedbir için çok zorlamıyorum kendimi . Ayy 4 boyutlu çok heyecanlı bebeğin kime benzediği filanda belli oluyor değil mi 4 boyutluda :KK70: bende o zamanlara gelirim inşallah sabırsızlıkla bekliyorum önce o minik pıt pıtı :) kabuslar görmeye başladım canım doktor kasığıma iğne batırıyor kan boşalıyor bende bebeğim gidiyormuş :KK43: internette baktım yorumlara saçmasapan yok hamile kadın kan görürse bebeği düşermiş filan çok korktum hayır olsun inşallah Rabbim bebeğimi korusun .Hepimizinkini korusun .[/QUOTE]
Canim sen cok kafana takiyosun anladigim kadariyla oyuzden bilincaltindakiler ruyana giriyo cok dusunme oyle. Hersey iyi olacak guzel olacak diye motive et kendini.bide sunu da soylim hamile olan kadinlar cok ruya gorurler sacma alakali alakasiz bide korkabilirler ruyada cunku iki canlisin diye hassas bi donemdesin ruyalara cok takilmadan ustunde bi cevsen yada seni koruyan bi dua mutlaka tasi ilk aylari bu buhranlari carcabuk atlatirsin ins gordugun her ruyayi da hemen tabir etmeye calisma bakma anlamina ruyada kan gorunce o ruya bos gecersiz bi ruya oluyo zaten. Ewet 4 boyutluda gulumsemesi goz kirpmasi elleri ayaklari hateketleri herseyi tam net belli oluyo tabi benzetebilirsen fotoda kime benzedigi de:) kiziminkini benzetememistik:) guzel haycanlar sen de bu aylari hemencecik gecer bu guzel heycanlari da yasarsin ins canim endiselenme hersey sirayla olur ins:)

Canim sen cok kafana takiyosun anladigim kadariyla oyuzden bilincaltindakiler ruyana giriyo cok dusunme oyle. Hersey iyi olacak guzel olacak diye motive et kendini.bide sunu da soylim hamile olan kadinlar cok ruya gorurler sacma alakali alakasiz bide korkabilirler ruyada cunku iki canlisin diye hassas bi donemdesin ruyalara cok takilmadan ustunde bi cevsen yada seni koruyan bi dua mutlaka tasi ilk aylari bu buhranlari carcabuk atlatirsin ins gordugun her ruyayi da hemen tabir etmeye calisma bakma anlamina ruyada kan gorunce o ruya bos gecersiz bi ruya oluyo zaten. Ewet 4 boyutluda gulumsemesi goz kirpmasi elleri ayaklari hateketleri herseyi tam net belli oluyo tabi benzetebilirsen fotoda kime benzedigi de:) kiziminkini benzetememistik:) guzel haycanlar sen de bu aylari hemencecik gecer bu guzel heycanlari da yasarsin ins canim endiselenme hersey sirayla olur ins:)
İnşallah canım çok sağol yüreğimi ferahlattın ben preesed kullandım bu ay eşimin morfolojisi %7 çıkmıştı birazda ondan endişelerim . Bende kan görünce rüya bozulur diye biliyorum . İçimi en çok rahatlatan bol bol dua canım rüyalarda çok takmaktan haklısının . 4 boyutlu ultrason çok güzel çok heyecanlı :) şimdi daha rahat benzetirsin bebeği ikinci bebişler genelde ablasına abisine benziyor . Kuzenlerimin filan hep öyle olmuştu . Cinsiyeti ne bebişin :)

İnşallah canım çok sağol yüreğimi ferahlattın ben preesed kullandım bu ay eşimin morfolojisi %7 çıkmıştı birazda ondan endişelerim . Bende kan görünce rüya bozulur diye biliyorum . İçimi en çok rahatlatan bol bol dua canım rüyalarda çok takmaktan haklısının . 4 boyutlu ultrason çok güzel çok heyecanlı :) şimdi daha rahat benzetirsin bebeği ikinci bebişler genelde ablasına abisine benziyor . Kuzenlerimin filan hep öyle olmuştu . Cinsiyeti ne bebişin :)
Ins hic bi sey olmaz icini ferah tut canim bol bol felak nas ayetel kursi oku hic bisey olmaz Allah in izniyle sikma canini sen. Valla ben de bi suru ruya goruyorum kizimdada oyleydi cok fazla karsik ruyalar gorurdum basucumda kuran bide okuyorum cok takilmiyorum oyle
sen de takma. Bakalim benzetebilecekmiyim:) fotosunu paylasirim ins:) doktor pazar gunu cinsiyetine erkek dedi ama bakalim 4 boyutluda tam net belli olur ins :) sen bisey hissediyomusun anne ne hissedrrse cikarmis buyuk ihtimalle derler.kizimda herkes erkek derken ben kesin kiz diyodum oylede cikti bunda erkek diyodum ama yinede tam emin olamiyodum doktor erkek dedi bakalim:)

Ins hic bi sey olmaz icini ferah tut canim bol bol felak nas ayetel kursi oku hic bisey olmaz Allah in izniyle sikma canini sen. Valla ben de bi suru ruya goruyorum kizimdada oyleydi cok fazla karsik ruyalar gorurdum basucumda kuran bide okuyorum cok takilmiyorum oyle
sen de takma. Bakalim benzetebilecekmiyim:) fotosunu paylasirim ins:) doktor pazar gunu cinsiyetine erkek dedi ama bakalim 4 boyutluda tam net belli olur ins :) sen bisey hissediyomusun anne ne hissedrrse cikarmis buyuk ihtimalle derler.kizimda herkes erkek derken ben kesin kiz diyodum oylede cikti bunda erkek diyodum ama yinede tam emin olamiyodum doktor erkek dedi bakalim:)
:) Allah hayırlı evlat etsin inşallah sağlıklı olurlar senin bir kız bir erkek güzel gelmiş maşallah :nazar::nazar::KK200: Çok hissedemiyorum ben canım ama duyan oğlun olacak diyor eşimle bende istatistiki olarak erkek diyoruz ama hayırlı sağlıklı evlat olsun kız olsa da erkek olsa da bir diğerinde aklım kalmaz ilk bebiş ya :) bol bol okurum canım dediklerini de içimi daha fazla ferahlatan olmuyor dualardan başka kendimi güvende hissediyorum . Keseyi gördüğüm an biraz daha rahatladım kalp atışlarıyla daha iyi hissedeceğim kendimi inşallah :):KK68:

X