- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi manolya3443
-
İlk iki gün dışında dikkat ettim evet 30 günde bir oluyorum çift çizgi artar gibi oldu sonra kaybolmaya başladıDöngünüz uzun mu? Tam da pik gibi göremedim ben çünkü. Bazen 21. günlere sarktığını görmüştüm kendimde, acaba sizde de öyle mi oldu? Sıvı alımına dikkat etmiştiniz değil mi?
henüz pik olmamış t çizgisi c çizgisiyle aynı yada daha koyu olduğu zaman pik olurKızlar testlerime bakabilir misiniz ilk defa yapıyorum adetim ortalama 29-31 gün arası sürüyor ortalama 8 gün sürüyor
Yıldız koyduğum günlerde değerlendirdik
Ne zaman pik olmuş pek anlayamadım t çizgisi c kadar koyu olmadan silikleşti sanki
Normalde regl takvimi uygulaması 12 Nisan gösteriyor ama Ovulasyon testi yaptığımda çizgi çıkmadı neredeyse o gün
Hem Labaquik yaptım hemde birkaç gün artımed yaptım ayrıca rica etsem yardımcı olabilir misiniz
Az kalmıştır belki. Bana kalırsa regl görene kadar takip et. Tam pik olmadığını ya da belki daha geç pik olduğunu anlamış olursun.İlk iki gün dışında dikkat ettim evet 30 günde bir oluyorum çift çizgi artar gibi oldu sonra kaybolmaya başladı
Yapmaya devam edeyim mi testleri sağ karnımda da ağrı var iki gündür çekilir gibi yumurtlama sandım ama test yapınca silik çizgi çıktı
Tamamdır teşekkür ederimAz kalmıştır belki. Bana kalırsa regl görene kadar takip et. Tam pik olmadığını ya da belki daha geç pik olduğunu anlamış olursun.
Benim olmuş galiba pik bugün yaptım cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum yeni mi catlicak yani anlamadım benDöngünüz uzun mu? Tam da pik gibi göremedim ben çünkü. Bazen 21. günlere sarktığını görmüştüm kendimde, acaba sizde de öyle mi oldu? Sıvı alımına dikkat etmiştiniz değil mi?
Pik olmuş bugünü ve 3 günü değerlendirin mutlakaBenim olmuş galiba pik bugün yaptım cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum yeni mi catlicak yani anlamadım ben
Testi yapmaya devam edin silikleştiğinde T çizgisi catlamış demektirPik olmuş bugünü ve 3 günü değerlendirin mutlaka
Ama cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum yani yeni mi catlicak çok geç değil mi çatlatma iğnesinden sonra 24-36 saatte catlamiyor mu doktor öyle demişti hatta degerlendirdik ama ovulasyon testinin bugün pik olması aklımı karıştırdı acikcasiTesti yapmaya devam edin silikleştiğinde T çizgisi catlamış demektir
İkinci defa mı yumurtladınız acabaAma cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum yani yeni mi catlicak çok geç değil mi çatlatma iğnesinden sonra 24-36 saatte catlamiyor mu doktor öyle demişti hatta degerlendirdik ama ovulasyon testinin bugün pik olması aklımı karıştırdı acikcasi
Bugün de yaptım böyle çıktı yani dünkü daha koyuydu acaba çatladı miİkinci defa mı yumurtladınız acaba
Bazen de gebelik oluşunca Ovulasyon testi çift çizgi koyu çıkıyormuş
Üstte ki dünün alttaki bugününTesti yapmaya devam edin silikleştiğinde T çizgisi catlamış demektir
Canım catkatma iğnesi olduysan ovulasyon yapma zaten ilk zamanlar pozitif çıkıyor sonraya doğru negatife dönüyor sen çatlatma iğnesi den sonraki ilişkini göz önüne alÜstte ki dünün alttaki bugünün