Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi lütfen bakar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Semaskk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
234
111
103
29
Kizlar Hanımlar Bayanlar Normalde Adetin 13. günü eşimle degerlendirmemiz gerekiyordu ama o gün aramız birazcık bozuktu o yüzden o gün değil ertesi gün Adetin 14.gunu değerlendirdik gece ve o günun sabahında test yaptım böyle çıktı negatif mi oluyor o ne anlamam gerekiyor. Adetimin olmasına 9 gün var bu arada yardımcı olur musunuz

o siliklestigi gun yumurtanin catladigini soyler catladiktan sonra 24 saat kadar dollenebilme sansi var. Adetin 12. Gununde iliski olduysa sansin artar. 13. Gun test yapilmamis anlasilan o gun de catlamis olabilir.

Evet 13. Gün ilişki olmadığı için test yapmak istemedim. Yaaa insALLAH olmuştur tedirgin oldum korkuyorum ya yine olmadıysa diye

Evet 13. Gün ilişki olmadığı için test yapmak istemedim. Yaaa insALLAH olmuştur tedirgin oldum korkuyorum ya yine olmadıysa diye
cancazim olcaksa bi sekilde oluyo sen stress yapma:)) 11.gundeki 10.gundeki yetisir yasiyo spermler 3 gun:))

cancazim olcaksa bi sekilde oluyo sen stress yapma:)) 11.gundeki 10.gundeki yetisir yasiyo spermler 3 gun:))
Ya güzellik olacaksa olur tabiiki de işte korkuyorum ya olmazsa ya anne olamazsam ya o duyguyu tadamazsam ya herşeye boş yere heveslenmis olursam diye çok korkuyorumbelirtilerini falan da bilmiyorum neyi nasıl anliycam bilmiyorum adet olmaktan korkuyorum yine

Saglıklı olsun hayırlı zamanda olsun ınsallah. Belirtiye takılma olmayanı var gıbı bıle goruyoruz psikolojık. Sımdı rahatla. Bugun 16 sı baksana. Kalmıs teste 8 9 gün

Yıllardır ugrasıyorum bebiş icin . Kayıplarım oldu. Yılmak olmuyor vazgecmek olmuyor=) bı umıt anne olma arzusuyla her ay tekrar tekrar heycan yasıyoruz=) bıraz sabır işi. Daha cok gencsın=) hemen yelkenler suya ınmesın

Tabiiki orası öyle bir taraftan RABBİM den ümidimi kesmek istemiyorum kesmiyorumda , bir taraftan eşim benden daha çok istediği için her defasında her hastalandığımda ikimizde kötü etkileniyoruz onu uzuyor gibi hissediyorum o ne kadar öyle olmadığını bana belli etsede içim içimi yiyor..

Yumurtlama var mı acaba yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• 5CB5878F-792B-47A3-83D3-6F503758389C.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 16
  • 055F84DE-3E75-4C0F-B57E-C9817729C9FA.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…