Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi lütfen bakar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Semaskk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
234
111
103
29
20210513_121119.webp
Kizlar Hanımlar Bayanlar Normalde Adetin 13. günü eşimle degerlendirmemiz gerekiyordu ama o gün aramız birazcık bozuktu o yüzden o gün değil ertesi gün Adetin 14.gunu değerlendirdik gece ve o günun sabahında test yaptım böyle çıktı negatif mi oluyor o ne anlamam gerekiyor. Adetimin olmasına 9 gün var bu arada yardımcı olur musunuz 🤦🏼‍♀️

Eki Görüntüle 2850298 Kizlar Hanımlar Bayanlar Normalde Adetin 13. günü eşimle degerlendirmemiz gerekiyordu ama o gün aramız birazcık bozuktu o yüzden o gün değil ertesi gün Adetin 14.gunu değerlendirdik gece ve o günun sabahında test yaptım böyle çıktı negatif mi oluyor o ne anlamam gerekiyor. Adetimin olmasına 9 gün var bu arada yardımcı olur musunuz 🤦🏼‍♀️
o siliklestigi gun yumurtanin catladigini soyler catladiktan sonra 24 saat kadar dollenebilme sansi var. Adetin 12. Gununde iliski olduysa sansin artar. 13. Gun test yapilmamis anlasilan o gun de catlamis olabilir.

Evet 13. Gün ilişki olmadığı için test yapmak istemedim. Yaaa insALLAH olmuştur tedirgin oldum korkuyorum ya yine olmadıysa diye 🤦🏼‍♀️😢

Evet 13. Gün ilişki olmadığı için test yapmak istemedim. Yaaa insALLAH olmuştur tedirgin oldum korkuyorum ya yine olmadıysa diye 🤦🏼‍♀️😢
cancazim olcaksa bi sekilde oluyo sen stress yapma:)) 11.gundeki 10.gundeki yetisir yasiyo spermler 3 gun:))

cancazim olcaksa bi sekilde oluyo sen stress yapma:)) 11.gundeki 10.gundeki yetisir yasiyo spermler 3 gun:))
Ya güzellik olacaksa olur tabiiki de işte korkuyorum ya olmazsa ya anne olamazsam ya o duyguyu tadamazsam ya herşeye boş yere heveslenmis olursam diye çok korkuyorum🤦🏼‍♀️😢belirtilerini falan da bilmiyorum neyi nasıl anliycam bilmiyorum adet olmaktan korkuyorum yine😢🤦🏼‍♀️

Ya güzellik olacaksa olur tabiiki de işte korkuyorum ya olmazsa ya anne olamazsam ya o duyguyu tadamazsam ya herşeye boş yere heveslenmis olursam diye çok korkuyorum🤦🏼‍♀️😢belirtilerini falan da bilmiyorum neyi nasıl anliycam bilmiyorum adet olmaktan korkuyorum yine😢🤦🏼‍♀️
Saglıklı olsun hayırlı zamanda olsun ınsallah. Belirtiye takılma olmayanı var gıbı bıle goruyoruz psikolojık. Sımdı rahatla. Bugun 16 sı baksana. Kalmıs teste 8 9 gün😍🤓

Yıllardır ugrasıyorum bebiş icin . Kayıplarım oldu. Yılmak olmuyor vazgecmek olmuyor=) bı umıt anne olma arzusuyla her ay tekrar tekrar heycan yasıyoruz=) bıraz sabır işi. Daha cok gencsın=) hemen yelkenler suya ınmesın☺️

Yıllardır ugrasıyorum bebiş icin . Kayıplarım oldu. Yılmak olmuyor vazgecmek olmuyor=) bı umıt anne olma arzusuyla her ay tekrar tekrar heycan yasıyoruz=) bıraz sabır işi. Daha cok gencsın=) hemen yelkenler suya ınmesın☺️
Tabiiki orası öyle bir taraftan RABBİM den ümidimi kesmek istemiyorum kesmiyorumda , bir taraftan eşim benden daha çok istediği için her defasında her hastalandığımda ikimizde kötü etkileniyoruz onu uzuyor gibi hissediyorum o ne kadar öyle olmadığını bana belli etsede içim içimi yiyor..

Yumurtlama var mı acaba yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• 5CB5878F-792B-47A3-83D3-6F503758389C.webp
    5CB5878F-792B-47A3-83D3-6F503758389C.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 15
  • 055F84DE-3E75-4C0F-B57E-C9817729C9FA.webp
    055F84DE-3E75-4C0F-B57E-C9817729C9FA.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 22
Back
X