- 29 Haziran 2022
- 3.926
- 2.204
- 83
- 32
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Dün değerlendirmiştimBence siz bugünü değerlendirin zaten sağlıklı sperm 2-3 gün yaşayacaktır
Dün değerlendirmiştim. Bugünü es geçip yarın mı değerlendirelim?15.gun olmuş gibi pik yinede yapmaya devam edin belki tam pik yapacak yada siliklesecek fakat gun aşırı değerlendirin yinede tamamen siliklesene kadar hatta 2 gun daha değerlendirin siliklesince
Yarin bugun olduda saat olarak sabah erken saatte değerlendirebilirsiniz pazarda akşam siliklesmeyi gördüğünüzdede degerlenirebilirsinizDün değerlendirmiştim. Bugünü es geçip yarın mı değerlendirelim?
Teşekkürler . Her ay böyle kararsız kalıyorum sonra üst üste hergün değerlendirmiş oluyorum ama asıl önemli günlerde bu kez eşimde isteksizlik oluyor zorla yapıyoruz o spermleri zorla çıkaeıyoruz resmen. Her ay bi eaha bu hataya girmicem diyorum ama yine böyle oluyorYarin bugun olduda saat olarak sabah erken saatte değerlendirebilirsiniz pazarda akşam siliklesmeyi gördüğünüzdede degerlenirebilirsiniz
Eşinize yumurtlama günlerini soylemyin siz takip edin kendinizi fakat sizde gorevmis gibi görmeyin gun aşırı yapmaya çalışın ki kasilmayin canim esinizede hissettirmeyin yumurtlama gününüz olduğunu afedersiniz normal birliktelik olarak gorsun yumurtlama oldugu icin degil inşallah hersey gönlünüzce olurTeşekkürler . Her ay böyle kararsız kalıyorum sonra üst üste hergün değerlendirmiş oluyorum ama asıl önemli günlerde bu kez eşimde isteksizlik oluyor zorla yapıyoruz o spermleri zorla çıkaeıyoruz resmen. Her ay bi eaha bu hataya girmicem diyorum ama yine böyle oluyor
Teşekkürler eşine söylemiyorum zaten ama üst üste yapınca iyi olmjyor. Bi günara verince hatta iki gün ara verince sperm üzerinde çok etki oluyor ben bile fark wdiyorum bunuEşinize yumurtlama günlerini soylemyin siz takip edin kendinizi fakat sizde gorevmis gibi görmeyin gun aşırı yapmaya çalışın ki kasilmayin canim esinizede hissettirmeyin yumurtlama gününüz olduğunu afedersiniz normal birliktelik olarak gorsun yumurtlama oldugu icin degil inşallah hersey gönlünüzce olur14 15 gun sonra durumu yazarsanız sevinirim sağlıklı gebeliğiniz olur inşallah
Bende öyle oldum yumurtlama günümde hadi değerlendirelim diyerek rrobota bağladıkTeşekkürler . Her ay böyle kararsız kalıyorum sonra üst üste hergün değerlendirmiş oluyorum ama asıl önemli günlerde bu kez eşimde isteksizlik oluyor zorla yapıyoruz o spermleri zorla çıkaeıyoruz resmen. Her ay bi eaha bu hataya girmicem diyorum ama yine böyle oluyor
Hasta oldunuz mu acaba değerlendirdiğiniz günlerden bir sonuç alabildiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?