• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi lütfen yardım

Lara4110

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2025
67
36
3
27
Kızlar benim Ovülasyon testim pik olur sonra silinir giderdi hep 30 gündür adetim ve 15 de yumurtlama olurdu şimdi 19. Gün hadi geç yumurtlama desem ama hep artarak koyulaşıyor sabah akşam yapıyorum yine aynı böyle hamile olduğunu öğrenen var mı geçen hafta mide bulantısı olunca ınnovıta gebelik testi yapmıştık silik çizgi vardı çok dikkate almamıştım ama ne ara yumurtladım dedim şimdi böyle bir durum içerisindeyim ne olur fikri olan yazabilir mi

Eklentiler

• IMG_7673.webp
    IMG_7673.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 37
Ben ögrendim ama söyle adetime 2 3 kala ögrendim senin biraz erken sanirim geç yumurtlama olmus olabilirsin ama baya net dene yinede

Eklentiler

• 1000073632.webp
    1000073632.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 33
Evet ama hala koyu sabah akşam koyu olması çok ilginç geldi
Bende ilk defa kullanıyorum kafam karışık benimde. 2 gün önce doktora gittim yumurtam çatlamış akıntımda var su zaten anlamıştım ozaman pik çıkmadı ayın 1 inde şimdi koyulaşmaya başlamış test bugün. Bide benim reglimde geçti bir hafta oyüzden neler oluyor bilemiyorum 🤣

Eklentiler

• IMG_6787.webp
    IMG_6787.webp
    62,7 KB · Görüntüleme: 21
Bende ilk defa kullanıyorum kafam karışık benimde. 2 gün önce doktora gittim yumurtam çatlamış akıntımda var su zaten anlamıştım ozaman pik çıkmadı ayın 1 inde şimdi koyulaşmaya başlamış test bugün. Bide benim reglimde geçti bir hafta oyüzden neler oluyor bilemiyorum 🤣
Benim burda paylaştıktan sonraki testim silik çıktı yani geç çatladı belliki beni hamileliğe yormuştum

Evet olabiliyormuş oyüzden bile adet gecikiyormuş. İnşallah güzel haberler alırız bakalım 🙏🥰
Yani çok tuhaf eski hamileliğimde yaşadığım şeyler var batmalar ağrılar eğilince ağırlık hissi karnımın alt tarafında bir tuhaflık var inşallah gebeliktir bu tuhaflık 😆

Back
X