- 21 Eylül 2019
- 237
- 114
- 33
- 31
- Konu Sahibi sakzkraker
-
Innovita ve laboquick markaları öneriliyor. Gerçi ben laboquick'ten de çok memnun kalmadığımı belirtmek istiyorum. Bu ay birgebeningunlugu'nden 30'lu paket sipariş verdim. İnşallah duymak istediğiniz haberleri alırsınızherkese merhaba elimde miratech marka ovulasyon testi var ama geçen ay çok kafamı karıştırdı netleşti ama 2 3 gün devam etti aynı eşitlikte sonra 2 gun çizgi dahada koyulaştı koyu çizgi 2 gün daha devam etti . bu ay başka marka denemek istiyorum innovita buldum araştırırken deneyen memnun kalan varmı yada bana marka önerebilirmisiniz?
çok teşekkür ederim inşallah sizinde bi an önce gelir mucizeniz :) bu ay 2. deneme ama çok sabırsız oluyor insan isteyince innovita iyidir inşallahInnovita ve laboquick markaları öneriliyor. Gerçi ben laboquick'ten de çok memnun kalmadığımı belirtmek istiyorum. Bu ay birgebeningunlugu'nden 30'lu paket sipariş verdim. İnşallah duymak istediğiniz haberleri alırsınız
Bilmez miyimmmmçok teşekkür ederim inşallah sizinde bi an önce gelir mucizeniz :) bu ay 2. deneme ama çok sabırsız oluyor insan isteyince innovita iyidir inşallah
ovulasyon testinde t c den koyu çıkıyormuBen artı med kullandım hem ovu testini hem gebelik testini memmun kaldım
evet gerçektende çok kötü hiç memnun kalmadımBilmez miyimmmmBenim de ikinci denemem, buradaki konu başlıklarını çok araştırdım ben de Miratech en kötülerinden biriymiş ne yazık ki.
Evetovulasyon testinde t c den koyu çıkıyormu
ovüslasyon testleri doğru sonuç vermiyor ben laboquick kullandım hiç çift çizgi göremedim cok hafif çıkıyordu ovuslasyon çizgisi kullandığım ay hatta hamile kalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?