ovulasyon testi meselesi

4 hafta 3-426

Eklentiler

• QuickMemo+_2016-09-05-22-19-53.webp
    QuickMemo+_2016-09-05-22-19-53.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 43
Tesekkur ediyirum kizlar. Insaallah oyleir.Ama leke hamile olsam adetin 1. Gununde hesapliyorlar benim ayin 1 . yani suan tam olarak 37 gunluk hamile olmam lazim 4 hafta biticek yaani ama hala cok cok az leke geliyor. Neden adet olmadim anlamadjm zaten. Bide bu degerler
3. Hafta = 5-50
4. Hafta= 3-426
Yaziyor nette benim 4. Hafta ise 3 normalse yaaaa offff kafam allak bullak oldu. Napicam bilmiyorumm. 4 haftaliksam 4.07 cikmasi imkansiz.
Belki geç döllenme olabilir yarın tekrar gebelik testi yapın yada bi kaç gün sonra tekrar kan testi yaptırın başka belirti var mı

Mide bulantisi falan filan yok. Sadece sol kasik ta arada bi gidiklanma gibi batma oluyor. Yarin zaten adet olmayali 7 gun oluyor. Lekeyi adet saymiyorum. Bir daha kan testi yaptirayim o zaman. Tesekkurler. Allah herkesin gonlune gore versin

Mide bulantisi falan filan yok. Sadece sol kasik ta arada bi gidiklanma gibi batma oluyor. Yarin zaten adet olmayali 7 gun oluyor. Lekeyi adet saymiyorum. Bir daha kan testi yaptirayim o zaman. Tesekkurler. Allah herkesin gonlune gore versin
Merhaba ne yaptiniz merak ettim. Yeni okuyabildim yazılanları. Ben de gebe olabileceginizi dusunuyorum. Istiyorsaniz eger insallah oylesinizdir. :)

Merhaba ne yaptiniz merak ettim. Yeni okuyabildim yazılanları. Ben de gebe olabileceginizi dusunuyorum. Istiyorsaniz eger insallah oylesinizdir. :)
Cok tesekkur ederim ama ne idrar testi yaptim ne de kan testi. Hem korkuyorum hem de umitsiz im evlilik yil donumumuz moral bozuk olsun istemedim. Leke de devam ediyor. Insaallah hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.

Pco ile ilgili çok bilgim yok ama Pco olup hamile kalan çok kişi var yani bu sitede çok okudum inşallah kalırsın :dua:kaç günde bir oluyorsun kaçıncı gün yumurtladin benim salı ve çarşamba çizgilerim koyuydu bakalım bugün siliklesecek mi
29 günde oluyorum 18. gün yumurtladım en koyu çizgi o gündü Canım

:63:Merhaba kizlar ben de dusuk yapmisim. Keske bana tekrar kan testi yaptir diyenleri dinleseydim . 2. Gun 4.07 cikmisti ve 6. Gune kadar lekelenmem oldu en son gun cok afedersiniz kanla karisik beyaz ve kalin et parcasi dustu. Icimden nasil akti gitti o duyguyu anlatamam hemen doktor aradik koca bursada gece gece nerdeyse 1 saate anca vardik. Hem alttan hrm ultrasonla bakti. Parcayi da goturdum buyuk ihtimal dusuk dedi. Kan testi dusuk olsa bile suan yuksek cikar bi bakalim dedi. 97.36 cikti beta hcg. Ve dusuk gerceklesmis. :KK61:

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm keşke yaptirsaydın nasip değilmiş ne diyelim ki bende kürtaj olmuştum çok zor biliyorum p duyguyu rabbim hiç bir kadına yasatmasin cumanin hürmetine rabbim tekrar nasip etsin ve sağ şalim eline kucağına kavstursun insalalh

:63:Merhaba kizlar ben de dusuk yapmisim. Keske bana tekrar kan testi yaptir diyenleri dinleseydim . 2. Gun 4.07 cikmisti ve 6. Gune kadar lekelenmem oldu en son gun cok afedersiniz kanla karisik beyaz ve kalin et parcasi dustu. Icimden nasil akti gitti o duyguyu anlatamam hemen doktor aradik koca bursada gece gece nerdeyse 1 saate anca vardik. Hem alttan hrm ultrasonla bakti. Parcayi da goturdum buyuk ihtimal dusuk dedi. Kan testi dusuk olsa bile suan yuksek cikar bi bakalim dedi. 97.36 cikti beta hcg. Ve dusuk gerceklesmis. :KK61:
Cok gecmis olsun arkadasim. Ben ilk seferde kürtaj olmak zorunda olmustum. Ancak ikinci kaybimi senin gibi yasadim. Sen daha önce tahlil yaptirmis olsan da aynı sey olacakti emin ol lutfen. Sakin kendini suclama çünkü ayni seyi yasadim biliyorum. Dr.un eli uzerimdeydi benim ikinci seferde cunku ilkinden aci bir tecrübemiz vardi. Ona ragmen ben de senin gibi dusuk yaptim. Tekrar kan tahlili yaptirmamis olman ya da dr.a tekrar gitmemis olman hicbir seyi degistirmeyecekti yani. Kendine dikkat et arkadaşım. Bununla gecmis olsun. Rabbim bir daha yasatmasin inşallah.

Back
X