Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi nasıl yapılır

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

EGE333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
483
222
53
37
Selam kızlar ovülasyon testi yapıcam ancak ne zaman ve nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz aldığım kit 5 adet var şuan adet görüyorum ilk kez yapıcam hiç bir bilgim yok

Selam kızlar ovülasyon testi yapıcam ancak ne zaman ve nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz aldığım kit 5 adet var şuan adet görüyorum ilk kez yapıcam hiç bir bilgim yok
Merhaba o çok pahalıya gelir 30 lu olandan alın adetiniz bittiği günün ertesi başlayın 2 saat öncesi yemek yiyebilirsiniz ama sıvı almayın ilk idrarla yapmayın olmaz çünkü. Gün içerisinde yapın akşam 10 dan sonra da yapmayın her gün aynı saatte yapmaya özen gösterin. Hatta en güzeli 11 ile 15arası .teste idrarı damlatın 2 3 dk sonra net sonuç çıkar

İnstagram üzerinden aylık satın alırsanız hem daha uyguna gelir hemde aldığınız sayfa sizi yönlendirir yumurtlama gününü de kaçırmamış olursunuz

Adetim bittiğinde hergün akşam yemeğinden 1 saat sonra sıvı almadan yapsam olur mu peki birde 5 li aldım yetmez o zamn dediğin gibi ben 30 lu sipariş vereyim tavsiye edeceğin bir marka var mı kullandın mı hiç
İnstagram üzerinden aylık satın alırsanız hem daha uyguna gelir hemde aldığınız sayfa sizi yönlendirir yumurtlama gününü de kaçırmamış olursunuz
Teşekkür ederim güvenilir bir sayfa önerin var mı?

Bir gebenin günlüğü var instagramda ben ondan almıştım güvenilir alabilirsin yemekten önce sıvı almayıp yapsan daha iyi. Testi dediğim yerden alırsan ilgileniyor aklına takılan olursa cevaplıyor

Bende minnakkurabiyelerrr sayfasından aldım ince strip testleri yumurtlama günlerini hemen gösteriyor
Daha önce de kullandım maalesef düşükle sonuçlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…