Ovulasyon testi negatif olup hamile olduğunu öğrenen var mı?

sadeceMelek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
994
557
103
41
Kızlar merhaba
Bata 3 gün var ve ovulasyon testim negatif :( böyle olup da yine de hamile olan oldu mu aranızda? Hamile olanın illa lh testi pozitif mi olmalı? Bilgisi olan yazabilir mi? Teşekkürler

Kızlar merhaba
Bata 3 gün var ve ovulasyon testim negatif :KK43: böyle olup da yine de hamile olan oldu mu aranızda? Hamile olanın illa lh testi pozitif mi olmalı? Bilgisi olan yazabilir mi? Teşekkürler
Bu hamile olmadiginizi gostermez ben hamile olmadigim aylarda adete bir kac gun kala lh testinin pik yaltigina çok şahit oldum ama hcg negatif oluyordu. Hamilelikte lh nin pik yaptigi dogru ama ilk günlerde degil ilerleyen günlerde oluyor bu. Ovulasyon testlerini gebelik icin degil yumurta takibi icin kullanin adetiniz yakinmis hcg yapmanizi tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim :) hcg yaptım ama onun da negatif sonucu.. Daha adete de var zaten o nedenle onu ilerleyen günlerde tekrar yapacağım. Ama burda forumlarda gördüğüm kadarıyla hcg de daha çıkmadan lh testi ile genellikle hamileliğini öğrenmiş çoğu arkadaş.. Bugün yaptım negatif çıkınca biraz moralim bozuldu ve acaba bişey yok mu dedim. Gebelik olmayıp lh yüksek çıkan gördüm ama lh negatif olup sonradan hamile olan birini göremedim ondan sormak istedim. Bu arada hayırlı olsun sizin de :) sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allah..

Çok teşekkür ederim :) hcg yaptım ama onun da negatif sonucu.. Daha adete de var zaten o nedenle onu ilerleyen günlerde tekrar yapacağım. Ama burda forumlarda gördüğüm kadarıyla hcg de daha çıkmadan lh testi ile genellikle hamileliğini öğrenmiş çoğu arkadaş.. Bugün yaptım negatif çıkınca biraz moralim bozuldu ve acaba bişey yok mu dedim. Gebelik olmayıp lh yüksek çıkan gördüm ama lh negatif olup sonradan hamile olan birini göremedim ondan sormak istedim. Bu arada hayırlı olsun sizin de :) sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allah..
O is oyle degil lh testini yumurtlama bitince yapmaya devam edeceksin eger dollenme olursa tam o donemde bir koyulasma oluyor yani surekli takip lazim adete birkac gun kala yaptigin birsey ifade etmiyor.

Teşekkür ederim bu arada Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Canım adet gününden önce hcg testinde negatif çıkması çok az görülen birşey sen istersen erken gebelik testi al öyle bir dene erken gebelik testleri adetten 6 gün önceye kadar iyi sonuç verebiliyormuş.. Yada en iyisi kan testi :)

O is oyle degil lh testini yumurtlama bitince yapmaya devam edeceksin eger dollenme olursa tam o donemde bir koyulasma oluyor yani surekli takip lazim adete birkac gun kala yaptigin birsey ifade etmiyor.
Anladım canım ben o kısmı bilmiyordum. Umut etmeye devam edeyim o halde.. En iyisi adeti beklemek. Teşekkür ederim :)

Canım adet gününden önce hcg testinde negatif çıkması çok az görülen birşey sen istersen erken gebelik testi al öyle bir dene erken gebelik testleri adetten 6 gün önceye kadar iyi sonuç verebiliyormuş.. Yada en iyisi kan testi :)
Canım negatif çıkması mi pozitif çıkması mi az görülen bişey? Umudum var da Çok umudum yok bu aydan o nedenle erken gebelik testi almadım. Hiç bi belirtim yok göğüs ağrısı dışında.. Elimde de ovulasyon testi de vardı burda görünce bi de onu yapayım dedimdi :) ama onu da yanlış biliyormuşum. :)

Canım negatif çıkması mi pozitif çıkması mi az görülen bişey? Umudum var da Çok umudum yok bu aydan o nedenle erken gebelik testi almadım. Hiç bi belirtim yok göğüs ağrısı dışında.. Elimde de ovulasyon testi de vardı burda görünce bi de onu yapayım dedimdi :) ama onu da yanlış biliyormuşum. :)
adetten önce pozitif çıkması nadirdir canım :) göğüs ağrısı bendede var 2 gündür iç çamaşırımı bişe takamadım acıdan:) bugün geçti şükür bende yumurtlama zamanlarımda olur hassasiyet ve kasıklarda ağrı. Benim 8inde yumurtlama günümdü o yüzden çok ağrım oldu şuan bile sağ kasığımda ağrı var sancı giriyo insan acaba bebekmidir demeden edemiyor işte :)sabır et bakalım adetine kadar geçerse kan testi yaparsın allah gönlüne göre versin

:) negatif çıkması demişsin okuyunca ilk şaşırdım :) benim acı senin kadar yok dokununca ağrıyor sadece.. Ama normalde o bende olmayan biseydi. Şimdi olunca ben de acaba diyorum :) senin yumurtlama geç mi oldu? İnşallah ikimizin de bebiştendir :)

:) negatif çıkması demişsin okuyunca ilk şaşırdım :) benim acı senin kadar yok dokununca ağrıyor sadece.. Ama normalde o bende olmayan biseydi. Şimdi olunca ben de acaba diyorum :) senin yumurtlama geç mi oldu? İnşallah ikimizin de bebiştendir :)
yok canım zamanında oldum ben :) inşallah hayırlısı canım

Ben yanlış okumuşum 2 gün var gibi düşündüm adetine :) inşallah güzel haberler veririz hayırlısı ile.. :) teşekkür ederim
Evet canm hamileysen illaki koyulasma oluyor ama su var ki kimisinde nerdeyse bi haftaya yakin varken koyulasmaya basliyor. Kimisinde ta ogrendikten sonra.. mesela ben son 3 gun kala yapmistim tek cizgi cikmisti umudumu yitirdim ama sonra 1 gun kala yine merak edip yaptim ve koyulasmisti. Adet gunu ayni uumurtlama gunundeki gibi koyu olmustu. Ozaman gebelik testini yapmistim. Umut kesilmez bekle bakalm hakkinda hayirlisi olsun.

Evet canm hamileysen illaki koyulasma oluyor ama su var ki kimisinde nerdeyse bi haftaya yakin varken koyulasmaya basliyor. Kimisinde ta ogrendikten sonra.. mesela ben son 3 gun kala yapmistim tek cizgi cikmisti umudumu yitirdim ama sonra 1 gun kala yine merak edip yaptim ve koyulasmisti. Adet gunu ayni uumurtlama gunundeki gibi koyu olmustu. Ozaman gebelik testini yapmistim. Umut kesilmez bekle bakalm hakkinda hayirlisi olsun.
Teşekkür ederim canım :) cok bilgilendiren bi yazı olmuş.. Ben bugün malesef 2 gün erken adet oldum. Sonradan burayı Okuyan arkadaşlar da bilgilenmis olsun en azından.. Allah sana sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini :) darısı da isteyen herkese olsun inşallah.. :)

Teşekkür ederim canım :) cok bilgilendiren bi yazı olmuş.. Ben bugün malesef 2 gün erken adet oldum. Sonradan burayı Okuyan arkadaşlar da bilgilenmis olsun en azından.. Allah sana sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini :) darısı da isteyen herkese olsun inşallah.. :)
Hayirlisi olsun canim. Ben de 9 ay boyunca hep ayni seyleri yasadim hep heves ettigim ay bikac gun erken hasta oluyodum sinir ediyordu :) vakti zamani gelmemis demekki ozamanlar. Tesekkur ederim iyi dileklerin için. En hayirli zamanda gelir insaallah senin de bebegin :)

Hayirlisi olsun canim. Ben de 9 ay boyunca hep ayni seyleri yasadim hep heves ettigim ay bikac gun erken hasta oluyodum sinir ediyordu :) vakti zamani gelmemis demekki ozamanlar. Tesekkur ederim iyi dileklerin için. En hayirli zamanda gelir insaallah senin de bebegin :)
Evet canım hayırlısı olsun. Rabbim en güzel zamanda verecektir Heralde :) ama yine tabi ister İstemez bi mutsuzluk oluyor :( kendini dinleye dinleye insan belirti yaşıyor resmen :) öyle olunca da hevesleniyor. İnsallah bu ay yüzümüz güler :) senin bebiş kız mı erkek mi

Evet canım hayırlısı olsun. Rabbim en güzel zamanda verecektir Heralde :) ama yine tabi ister İstemez bi mutsuzluk oluyor :KK43: kendini dinleye dinleye insan belirti yaşıyor resmen :) öyle olunca da hevesleniyor. İnsallah bu ay yüzümüz güler :) senin bebiş kız mı erkek mi
Haklisin canim. Insaallah insaallah.. nasipse kiz olacak bizimki :)

selamlar. ben yeni üyeyim. bu sayfaları her bebek isteyen gibi takip ediyorum uzun zamandır:) size bir sorum olacak umarım cevaplarsınız. 14 mart regl günümdü. adeti takiben 13. günümde de yumurtlama gerçekleşti. daha sonrasında adetime 8 gün kala yani 19.günde kasıklarıma garip bir ağrı girdi. acaba tekrar mı ovülasyon gerçekleşiyor diye test yaptım ve ovü testi pozitif çıktı baya net bir şekilde. biz de yumurtlama tekrar oldu diye değerlendirdik. ertesi gün tekrar test yaptım ve silikleşmeye başladı. bugün ise ovü testi negatif.
inanın araştırmadığım sayfa kalmadı. net bilgiye erişemedim. doktorum da çok cevap veren birisi değil. lafları cımbızla alabiliyoruz. bu konuda fikri olan var mı acaba? tekrar mı yumurtlama gerçekleşti? gerçekten bir cevaba çok ihtiyacım var. aylardır araştırmaktan ve test yapmaktan çok yoruldum ve sıkıldım :(

Back
X