• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi negatif

sudemom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhabalar
Bugün adet başlangıcımdan itibaren 14. Günüm ve ovülasyon testim aşağıdaki gibi bir bakabilir misiniz? Bir de 9. Günden itibaren her gün aynı saatte test yapmaya başladım o günden beri testim hep silik çizgi bu ne anlama geliyor kızlar ? Neden yumurtlama gerçekleşmiyor yardımcı olur musunuz ya çok kafama takıldı :KK43:

Eklentiler

• IMG_2346.webp
    IMG_2346.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 260
Canim bende bu kaset testlerle gorememistim yumurtlama olmuyo sandim sonra ince testler var strip onlardan aldim 3 saat sivi almadim o sekilde gordum ama 14. Gun erken olabilir ben 21 de gormustum

Bugün 15. Günüm ve test bu şekilde

Eklentiler

• 84946E4F-6C8F-4FFC-A5DC-0C6200BF520E.webp
    84946E4F-6C8F-4FFC-A5DC-0C6200BF520E.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 276
T çizgisi c kadar koyu mı? Öyleyse pozitiftir. Burdan biraz daha silik duruyor c ye göre
Bencede yarın pik olur gibi geliyor. Uygulamaya göre dün pik olması gerekiyordu çok üzülmüştüm .

Bencede yarın pik olur gibi geliyor. Uygulamaya göre dün pik olması gerekiyordu çok üzülmüştüm .
Uygulamaya göre gitmiyor genelde bazı aylar döngü değişebiliyor çünkü. Ben uygulamadan daha erken yumurtladım bu ay mesela.

Bende Laboquick kullandım. Net pik gösterdi. İçiniz rahat değilse bugünü de değerlendirebilirsiniz.

T çizgisi c kadar koyu mı? Öyleyse pozitiftir. Burdan biraz daha silik duruyor c ye göre
Benımkıne de bakarmısınız lütfen 31 ekımde basladım kasımın 4 de yapamadım test yıne yaptım 2 kasımda baya koyuydu ve sonra sılık çıkmaya basladı ve bu gün yaptım c de t de baya koyu 2 çı kezmı yumurtlama oldu anlamadım bı bakarmısınız atıcamda

Benımkıne de bakarmısınız lütfen 31 ekımde basladım kasımın 4 de yapamadım test yıne yaptım 2 kasımda baya koyuydu ve sonra sılık çıkmaya basladı ve bu gün yaptım c de t de baya koyu 2 çı kezmı yumurtlama oldu anlamadım bı bakarmısınız atıcamda

Eklentiler

• IMG20241109135900.webp
    IMG20241109135900.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 175
Kasımın
5 ıne kadar yaptım yukarda karısık yazmısım 6 sında yapamadım bu gün 9 u yaptın çok koyuydu

Uygulamaya göre gitmiyor genelde bazı aylar döngü değişebiliyor çünkü. Ben uygulamadan daha erken yumurtladım bu ay mesela.
Freely benımkıde marka onemlımı

Eklentiler

• IMG20241109145242.webp
    IMG20241109145242.webp
    17 KB · Görüntüleme: 146
2 Kasım pozitif değil bana kalırsa silik. Ama 9 Kasım baya koyu bugünü ve yarını mutlaka değerlendirin.

Back
X