Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi nerden aldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

EceCigdem

Kalbimin prensine bir prenses..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
3.483
3.926
333
30
Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi alıp denemek istiyorum fakat kapıda odemeli yer bulamadım. Acaba sizin bildiginiz var mı? Sizler nerden aldınız?

Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi alıp denemek istiyorum fakat kapıda odemeli yer bulamadım. Acaba sizin bildiginiz var mı? Sizler nerden aldınız?
Instagram da bi gebenin günlüğü sayfasindan aldım,vesilesi ile gebeyim. Ama kapıda ödeme yok.

Merhaba , bende yeni aldım :) +90 (553) 892 83 88 bu numaradan ulaşabilirsiniz Servin hanım kapıda ödemesi var . Ve çok çok tatlı bir bayan kendisi 😍

İnstagram da da Lotus Ovulasyon sayfası ismi. Oradan da bakabilirsiniz ben direk numarayı verdim hızlı çözüm olsun diye

Ozaman akakçe gitti gidiyordan n11 den falan bak laboquick ovulasyon testi kapıda ödemeli vardır
N11 in de kapıda odemesi olmadigini biliyorum. Akakce den alisveris yapmadım acaba siz yaptiniz mi hic biliyor musunuz ?

Merhaba , bende yeni aldım :) +90 (553) 892 83 88 bu numaradan ulaşabilirsiniz Servin hanım kapıda ödemesi var . Ve çok çok tatlı bir bayan kendisi 😍
Tesekkur ederim saatten dolayi gec oldu sabah iletisime gececegim hemen. Acaba siz aldiniz mi kullandiniz mi güvenilir mi

Tesekkur ederim saatten dolayi gec oldu sabah iletisime gececegim hemen. Acaba siz aldiniz mi kullandiniz mi güvenilir mi
Evet ben şu an kullanıyorum ilk denememdi . Zaten her dk sizinle ilgileniyor wp dan sorduğunuz her soruyu cevaplıyor takibi beraber yapıyorsunuz 🥰

Evet aldım ve güvenilir aşağıdaki gibi geçen ay kontrollü gittik ama aksattığım günler oldu . Pozitif sonuç alamadım bu ay daha da üzerine düşeceğim . ☺️

Eklentiler

• 212EB911-7BB4-41CC-8172-88CD4C66E30A.webp
    212EB911-7BB4-41CC-8172-88CD4C66E30A.webp
    125,6 KB · Görüntüleme: 86
Back
X