- 29 Ağustos 2014
- 3.483
- 3.926
- 333
- 30
Testi her gün aynı gunde mi yapmak gerekiyor acabaEvet aldım ve güvenilir aşağıdaki gibi geçen ay kontrollü gittik ama aksattığım günler oldu . Pozitif sonuç alamadım bu ay daha da üzerine düşeceğim .![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi her gün aynı gunde mi yapmak gerekiyor acabaEvet aldım ve güvenilir aşağıdaki gibi geçen ay kontrollü gittik ama aksattığım günler oldu . Pozitif sonuç alamadım bu ay daha da üzerine düşeceğim .![]()
Her gün aynı saat aralığında yapmak gerekiyorTesti her gün aynı gunde mi yapmak gerekiyor acaba
Bende bu markayı kullandım(laboquick) canm ilk ovulasyon kullanımında hamile kaldım çok memnunum herkese tavsiye ediyorumTamam canım teşekkür ederim insallah sabah siparis vereyim bende
Amin Allah razı olsun canım benimMasallah rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah![]()
Malesef yok canımKapıda ödemesi var mı acaba
İnstgramdann sipariş alıyor kuzum kendisi whatsaptan değilİletişim var mı acaba sosyal medya kullanmıyorum sakıncası olur mu numarasını yazsanız ?
Yok çalışmıyorum da ayni saatte kalktigim olmuyor pekHer gün aynı saat aralığında yapmak gerekiyorÇalışıyorsanız da eğer ona göre ayarlarsınız ben vardiya değişiminde pazar günü hem sabah hem akşam yapmıştım mesela
Ben kapıda ödemeli arıyorum yaMalesef yok canım
Teşekkür ederim sağlık olsunBaktım ben ama yazmıyor göremedim malesef
Akşam saatlerinde yaparsın o zaman :)Yok çalışmıyorum da ayni saatte kalktigim olmuyor pek![]()
Merhaba fiyatı ne kadardi acaba guvenilirmi çok duydum oranin adını bide siz hangisini aldiniz kaset olanımi oburunumu bende hic anlamıyorumInstagram da bi gebenin günlüğü sayfasindan aldım,vesilesi ile gebeyim. Ama kapıda ödeme yok.
Merhaba, 30 adet ovulasyon ve 2 adet gebelik testi kargo icinde 80 tl idi ben aldigimda, bi cok kez aldim, kargoları cok hızlı iki gun surmuyor elinde oluyor. Ben hem kaset hem sprit testi de kullandim hiçbir fark yok, guvenle alabilirsiniz. Dediğim gibi gebeligime vesile oldular iki ay ust uste, darısı sizeMerhaba fiyatı ne kadardi acaba guvenilirmi çok duydum oranin adını bide siz hangisini aldiniz kaset olanımi oburunumu bende hic anlamıyorum
Amin inşAllah çok teşekkür ederimMerhaba, 30 adet ovulasyon ve 2 adet gebelik testi kargo icinde 80 tl idi ben aldigimda, bi cok kez aldim, kargoları cok hızlı iki gun surmuyor elinde oluyor. Ben hem kaset hem sprit testi de kullandim hiçbir fark yok, guvenle alabilirsiniz. Dediğim gibi gebeligime vesile oldular iki ay ust uste, darısı size![]()
Fiyat suan 90 tl olmus ama kapida odemesi olmadigi icin ben siparis veremedim. Ama cook guvenilir bir sayfa gonul rahatligi ile alabilirsinAmin inşAllah çok teşekkür ederim![]()
Evet baya baktim guvenilir birine benziyor haftaya sipariş verecegim inşAllah hamile kalırım bu ay ilk denememiz di gebelik icin olmadı maalesef eşim gorevde olduğu için 10 gün izne geliyor yumurtlamaya denk gelmedi galiba o yuzden Ovulasyon testi kullanmak istedim pekte anlamiyorum ama bakalım nasil olcak.Fiyat suan 90 tl olmus ama kapida odemesi olmadigi icin ben siparis veremedim. Ama cook guvenilir bir sayfa gonul rahatligi ile alabilirsin
Birgebeningunlugunden alin ebru hanima gunluk foto gonderiyorum bana donus sagliyor bu konularda cok yardimci oluyor testi kullaninca aklinizda soru isaretide kalmaz en azinda tecrubeli birinden yardim almis olursunuzKızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi alıp denemek istiyorum fakat kapıda odemeli yer bulamadım. Acaba sizin bildiginiz var mı? Sizler nerden aldınız?
Nasıl kullanıldığından bahsedermisiniz acaba adetin ilk gününü 1. gün olarak mı sayıyoruz yoksa adet bittikten sonra mı 1 olarak sayıyoruzBende bu markayı kullandım(laboquick) canm ilk ovulasyon kullanımında hamile kaldım çok memnunum herkese tavsiye ediyorum
Kuzum 28 test vardı adetim bitti ertesi gün başladım elimde ki test bitinceye kadar yaptm ama ancak pik oldu çatladıNasıl kullanıldığından bahsedermisiniz acaba adetin ilk gününü 1. gün olarak mı sayıyoruz yoksa adet bittikten sonra mı 1 olarak sayıyoruz