Henüz yumurtlama olmamış devam edin
Adetiniz duzenli mi?
Adetiniz duzenli mi?
17. Gun baya koyu fakat pik degil gibi. Kurumadan once foto çekseydiniz daha iyiydi. Laboquik mi bu testin markasi?
Duzensiz adetle gebe kalmak cok zor. Ben kalamamistim. Doktora gidip tedaviye baslasaniz daha iyi olur.Adetim düzensiz laboquik marka evet
Merhaba 17 martta üsteki ilk resimdeki gibiydi 29 martta yine böyle çıktı yumurtlama tam olarak ne zaman acaba
Yardımcı olur musunuz ilk kez kullanıyorum ve pcos hastasiyim belirtmiştim ilk resimi attığımdaMerhaba 17 martta üsteki ilk resimdeki gibiydi 29 martta yine böyle çıktı yumurtlama tam olarak ne zaman acaba
Merhaba 17 martta üsteki 29 martta yani bugün yaptım böyle çıktı yardımcı olursanız sevinirim pcos hastasıyım ve bir düşük yaptım
Henüz pik degil gibi bencede, acilan diğer konulardan ornek resimlere bak istersen tam anlayabilmek adina ovulasyon testlerini, bende oyle yapiyorum çok anlamadığım icin :)
Çok teşekkür ederim sağolunCanım yapmaya devam et az kalmış gibi gözüküyor. Bir iki günden yumurtlama olur diye düşünüyorum son paylaştigina bakarak. T ve c çizgisinin aynı koyulukta olması lazım ya da T çizgisi c den koyu olması lazım. Sıvı alımına ve saatlerine falan dikkat ederek yap.. bide akintilarini takip ederek ilerleyebilirsin Yumurtlama döneminde yapışkan uzayan şeffaf akıntı olur. Akıntılar biterse de yumurtlama çatlama olmuş oluyor.
Dün akıntım vardı ondan önceki günde bugün yok ama yani dün ve önceki gün yoğundu birazCanım yapmaya devam et az kalmış gibi gözüküyor. Bir iki günden yumurtlama olur diye düşünüyorum son paylaştigina bakarak. T ve c çizgisinin aynı koyulukta olması lazım ya da T çizgisi c den koyu olması lazım. Sıvı alımına ve saatlerine falan dikkat ederek yap.. bide akintilarini takip ederek ilerleyebilirsin Yumurtlama döneminde yapışkan uzayan şeffaf akıntı olur. Akıntılar biterse de yumurtlama çatlama olmuş oluyor.
Peki testte bişey çıkmadı mi hala? Acaba 17.gun pikmiydi resimden mi anlaşılmıyor... Öyle olsa dün akıntı geldi diyosun demekki buaralar yumurtlamaDün akıntım vardı ondan önceki günde bugün yok ama yani dün ve önceki gün yoğundu biraz
Dün akıntım vardı ondan önceki günde bugün yok ama
Erken gebelik testi yaptım simdiPeki testte bişey çıkmadı mi hala? Acaba 17.gun pikmiydi resimden mi anlaşılmıyor... Öyle olsa dün akıntı geldi diyosun demekki buaralar yumurtlama
Dün yaptığım baya koyuydu bugün çok sikik çıktı ovulasyon testindePeki testte bişey çıkmadı mi hala? Acaba 17.gun pikmiydi resimden mi anlaşılmıyor... Öyle olsa dün akıntı geldi diyosun demekki buaralar yumurtlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?