Slm arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim 22 sene olacak evliyim ve çocuğumuz yok bi tane tüp bebek dememiz Var tutmayınca bi daha devamını getirmedik ve geçenlerde komşularımdan bi iki tanesi gözlerin parlıyor dedi hamile olabilirsin dedi benimde kafama takıldı ovülasyon testi yapıp durdum hani kimileri adete yakın yapıyormuş veya adetten bi kaç gün sonra yapınca hamileyse eğer gebelik öğreniliyormuş ya bende adetten bi kaç gün önce yaptım durdum ve gün geçtikçe koyulaşma oldu teste ve bugün adetim 1 gün geçti Yine ovülasyon testi yaptım çok koyu olmasada C çizgisinden bi tık açık t çizgisi açıkçası kafama takıldı acaba gebelik olabilir mi bi mucize olur mu diye düşünmeye başladım ama hiç bir gebelik belirtisi yok bende sadece evveli gün adet olacağım gibi birazcık karın ağrısı yaşadım geldi geçti şimdide çok hafif adet belirtisi kaşık ağrım varla yok arası sizinle paylaşmak istedim fikirlerinizi ve tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim bu arada NOT: Yumurtalama günümü takip etmiyorum bu ay yumurtladım mı yumurtlamadım mı ve yumurtladıysam ne zaman yumurtladım onuda bilmiyorum
Ovülasyon testini in resminide atıyorum