Ovülasyon testi önerebilirmisiniz internetten alcam da ne zaman başlamam lazım acil

İlgilenirmisimiz kızlar
Ben laboquick marka kullanmıştım çok memnundum.
Adet döngüm 28 olduğu için adetimin 9.günü başlıyordum yapmaya.
Döngünüz karışıksa kanama biter bitmez yapmaya başlayabilirsiniz.

İlk şdrarla olmayacak.
Test öncesi 2 saat sıvı alımını bırakacaksınız.
Kaset test ise 3-4 damlasan fazla damlatmayacaksınız.
T çizgisi C den de koyu çıkarsa veya aynı kopkoyulılta çıkarsa yumurtanız çatlamak üzeredir.
Koyu çıkması değil,o koyuluğun hemen peşine T çizgisinin silik çıkması önemli. Yumurtlama budur. İlişki olması lazım o gün.

Kaçadet almam lazım ne zaman başlayacağım bilmiyorum yardımcı olurmusunuz adetimin 1. Günündeyim yumurta tembelliğim varda
Yumurta tembelliği ha kkında hiçbir bilgim yok yanlış yönlendirmeyim. Benim adet 33 gün döngüsü vardı adetim bittikten yaklaşık 2 hafta sonra yumurtlama olduğunu bildiği için adetten 10 gün sonra başlayıp 2 gün köyü çizgi 1 günde silik kritiğini görene kadar yapıyordum. Çoklu paketleri vardı bu ay tutmadı ise kaşanları gelecek ay devam ettim

İnnovita öneririm canım Trendyol dan 30 lu fiyati çok iyi..

Kaçtane alıyım peki
Mesajımı yorumla demezseniz bana bildirim gelmiyor. Tesadüfen gördüm.

Siz bilirsiniz yani adetleriniz düzenli ise doğru zamanda yapmaya başlarsanız 10 tane iş görür artar bile

İnnıvita çok çizgi çıkarıyor koyu koyu
Çok kaliteli değil
Ucuzluk buradan geliyor :))))
Ben yaşamadım bilmiyorum yumurtlamami aşırı koyu gösterdi ve ilk kullandigimla gebe kaldım kimyasala döndü

Ben birgebeningünlüğü ovulasyon testini aldım bu ay ben de ilk defa kullanacağım. Adet bitimminden itibaren deneyeceğim

İnnıvita çok çizgi çıkarıyor koyu koyu
Çok kaliteli değil
Ucuzluk buradan geliyor :))))
Canım innovita kullanıyorum pik gördüğümde doktor randevum vardı yumurtamın olgunlaştığını söyledi çatlamak üzere olduğunu söyledi 1 gün sonra silikleşti yumurtam çatladı ama bilemedim yani

Bir kere yüzüm gülmedi 30 lu almıştım bi de
Ortalama 3 ay gitmesi lazım ama hiç net sonuç alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…