Merhaba canım bende bu ay ilk kez innovita ovulasyon testi aldım memnunum şimdilik istersen bi ona bak ya da bir gebenin günlüğü var laboquick var onlarada bakabilirsin
Ben laboquick marka kullanmıştım çok memnundum.
Adet döngüm 28 olduğu için adetimin 9.günü başlıyordum yapmaya.
Döngünüz karışıksa kanama biter bitmez yapmaya başlayabilirsiniz.
İlk şdrarla olmayacak.
Test öncesi 2 saat sıvı alımını bırakacaksınız.
Kaset test ise 3-4 damlasan fazla damlatmayacaksınız.
T çizgisi C den de koyu çıkarsa veya aynı kopkoyulılta çıkarsa yumurtanız çatlamak üzeredir.
Koyu çıkması değil,o koyuluğun hemen peşine T çizgisinin silik çıkması önemli. Yumurtlama budur. İlişki olması lazım o gün.
Yumurta tembelliği ha kkında hiçbir bilgim yok yanlış yönlendirmeyim. Benim adet 33 gün döngüsü vardı adetim bittikten yaklaşık 2 hafta sonra yumurtlama olduğunu bildiği için adetten 10 gün sonra başlayıp 2 gün köyü çizgi 1 günde silik kritiğini görene kadar yapıyordum. Çoklu paketleri vardı bu ay tutmadı ise kaşanları gelecek ay devam ettim
Canım innovita kullanıyorum pik gördüğümde doktor randevum vardı yumurtamın olgunlaştığını söyledi çatlamak üzere olduğunu söyledi 1 gün sonra silikleşti yumurtam çatladı ama bilemedim yani
Canım innovita kullanıyorum pik gördüğümde doktor randevum vardı yumurtamın olgunlaştığını söyledi çatlamak üzere olduğunu söyledi 1 gün sonra silikleşti yumurtam çatladı ama bilemedim yani