Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım bende bu ay ilk kez innovita ovulasyon testi aldım memnunum şimdilik istersen bi ona bak ya da bir gebenin günlüğü var laboquick var onlarada bakabilirsinİlgilenirmisimiz kızlar
Kaçadet almam lazım ne zaman başlayacağım bilmiyorum yardımcı olurmusunuz adetimin 1. Günündeyim yumurta tembelliğim vardalaboquick 2 çocugumdada kullandım
Ben laboquick marka kullanmıştım çok memnundum.İlgilenirmisimiz kızlar
Yumurta tembelliği ha kkında hiçbir bilgim yok yanlış yönlendirmeyim. Benim adet 33 gün döngüsü vardı adetim bittikten yaklaşık 2 hafta sonra yumurtlama olduğunu bildiği için adetten 10 gün sonra başlayıp 2 gün köyü çizgi 1 günde silik kritiğini görene kadar yapıyordum. Çoklu paketleri vardı bu ay tutmadı ise kaşanları gelecek ay devam ettimKaçadet almam lazım ne zaman başlayacağım bilmiyorum yardımcı olurmusunuz adetimin 1. Günündeyim yumurta tembelliğim varda
İnnıvita çok çizgi çıkarıyor koyu koyuİnnovita öneririm canım Trendyol dan 30 lu fiyati çok iyi..
Mesajımı yorumla demezseniz bana bildirim gelmiyor. Tesadüfen gördüm.Kaçtane alıyım peki
Ben yaşamadım bilmiyorum yumurtlamami aşırı koyu gösterdi ve ilk kullandigimla gebe kaldım kimyasala döndüİnnıvita çok çizgi çıkarıyor koyu koyu
Çok kaliteli değil
Ucuzluk buradan geliyor :))))
Canım innovita kullanıyorum pik gördüğümde doktor randevum vardı yumurtamın olgunlaştığını söyledi çatlamak üzere olduğunu söyledi 1 gün sonra silikleşti yumurtam çatladı ama bilemedim yaniİnnıvita çok çizgi çıkarıyor koyu koyu
Çok kaliteli değil
Ucuzluk buradan geliyor :))))
Bir kere yüzüm gülmediCanım innovita kullanıyorum pik gördüğümde doktor randevum vardı yumurtamın olgunlaştığını söyledi çatlamak üzere olduğunu söyledi 1 gün sonra silikleşti yumurtam çatladı ama bilemedim yani