Ovülasyon testi önerisi olanlar

baby0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
1.774
1.782
53
28
Kızlar ovülasyon testi hangi marka iyi nasıl yapılıyor acaba bilgi almak istiyorum pkos var bnde bunuda dikkate alalım

laboquick dan memmun kaldim ben 2. denemede tuttu ama pkos nedir hic bilmiyorum :KK43:

Kızlar ovülasyon testi hangi marka iyi nasıl yapılıyor acaba bilgi almak istiyorum pkos var bnde bunuda dikkate alalım
Kesinlikle laboguick önerırırm yumurtlama gununde cok koyu cıkıyor,her gun aynı saatte duzenlı tap ve ıkı saat önce sıvı alımını bırak👍

Kızlar çift çizgiyi gördükten sonra aynı gün ve diğer kaç gün birlikte olmak gerekiyor?
Yumurtlamayı gördüğün gün ve arkasından gelen 3 gün (4 gün arka arkaya). Eğer yumurtlama 2 gün sürecek olursa yumurtlama günleri ve arkasından gelen 3 gün (totalde 5 gün)

Yumurtlamayı gördüğün gün ve arkasından gelen 3 gün (4 gün arka arkaya). Eğer yumurtlama 2 gün sürecek olursa yumurtlama günleri ve arkasından gelen 3 gün (totalde 5 gün)
Canım çok teşekkür ederim. Ben bugün testi yaptım ama sabah ilişki oldu. Az önce testte çift çizgiyi gördüm. Bugün artık yapmamam gerekiyor değil mi?

Eklentiler

• 7C42FFD4-047D-4B21-B162-3676CAD02AB8.webp
    7C42FFD4-047D-4B21-B162-3676CAD02AB8.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 64
Canım çok teşekkür ederim. Ben bugün testi yaptım ama sabah ilişki oldu. Az önce testte çift çizgiyi gördüm. Bugün artık yapmamam gerekiyor değil mi?
Sabah olduysa yapmam şart değil çünkü spermler 72 saate kadar yaşıyo zaten.. ama çatlamayı görene kadar teste devam canım çatlama olunca testi bırakabilirsin sonra üç gün ilişkiye devam

Sabah olduysa yapmam şart değil çünkü spermler 72 saate kadar yaşıyo zaten.. ama çatlamayı görene kadar teste devam canım çatlama olunca testi bırakabilirsin sonra üç gün ilişkiye devam
Yani yarın da testi yapacağım. Eğer silik çıkarsa 3 gün daha devam edeceğim değil mi? Çok teşekkür ederim cevabın için 🙏🏻🙏🏻❤️

Back
X