Ovulasyon testi önerisi?

Tkr_3558

🧡
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2022
450
104
18
28
Kızlar hiç ovulasyon testi kullanmadım denemek istiyorum. Trentyoldaki ovulasyon testleri uygun mu sizce yada en güvenilir hangileri önerileri olan var mı?

Kızlar hiç ovulasyon testi kullanmadım denemek istiyorum. Trentyoldaki ovulasyon testleri uygun mu sizce yada en güvenilir hangileri önerileri olan var mı?
Ben onları kullanıyorum. En ekonomik o şekilde oluyor.

Bende ovulasyon testi için bakınırken bu konuyu gördüm. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi görsel de atabilirim

Laboquick markasını tercih edebilirsiniz. T çizgisi Cye yakın koyulukta ise bir iki güne yumurtanızın çatlayacağını gösterir. O günleri değerlendirmelisiniz. Sonraki günlerde yaptığınız testte silik çizgi görürseniz yumurtanız çatlamış demektir. Bu süreçte bol bol havuç yemenizi öneririm, çatlamayı kolaylaştırıyor.

Ben instagramdan aldım belki duymuşsunuzdur youtube da falan da detaylı anlatıyor bir gebenin günlüğü sayfasından gayet memnunum fikir olsun

Teşekkürler önerilerin için deneyeceğim inşallah

Kızlar ya bişey sorabilirmiyim ovu testim asla tam koyu değil üç gündür bu şekilde

Eklentiler

• 6EDB9C02-6C48-4A13-AFF1-90D39DA93833.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 218
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…