Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkOvulasyon testi pik ama yumurtlama akıntım olmadı
Arkadaşlar benim normalde her ay yumurtlama akıntım oluyo yumurta akı gibi olan bu sefer olmadi ama testim yumurtlama var diyor akıntı olmasa da yumurtlama oluyor mu?
Arkadaşlar benim normalde her ay yumurtlama akıntım oluyo yumurta akı gibi olan bu sefer olmadi ama testim yumurtlama var diyor akıntı olmasa da yumurtlama oluyor mu?
İlla olcak diye bısey yok ki canım benim dediğin yunurta akı gıbu akıntım 20 li yaslarımda olurdu sımdı 30 yasındayım bayadır gormuyorum ama yumurtluyorum o degısır herkesin bünye farklı illa olcak diye bi sey yok
İlla olcak diye bısey yok ki canım benim dediğin yunurta akı gıbu akıntım 20 li yaslarımda olurdu sımdı 30 yasındayım bayadır gormuyorum ama yumurtluyorum o degısır herkesin bünye farklı illa olcak diye bi sey yok
Mesajinizi yeni gordum cok teşekkür ederim içimi rahatlattinz icime bi şüphe dustu her ay oluyodu çünkü bide testte baya koyu cikti Acaba testmi yanlış dedim ama iki testte aynı çıktı 21 yaşındayım inşAllah dedignz gibidir teşekkürler tekrardan.