• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi yorum kızlar acil

somebdy1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2025
31
5
1
30
Normalde son iki aydır uygulamada görünen yumurtlama günümden 3 gün önce piki görüyordum. Bu ay üç gün önce göremedim döngüm 28 günde bir. bugün tam yumurtlama günüm 14. Gün ve çıkan çizgi silik varla yok arası. Eylül ve ekimde baya koyu çizgi oluyordu. Son olarak sağ yumurtalığımda ara ara batma hissediyorum dün yoktu. Bir de yumurta akı değil çok az beyaz bir akıntı olmuş.

Eklentiler

• IMG_7794.webp
    IMG_7794.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 18
Normalde son iki aydır uygulamada görünen yumurtlama günümden 3 gün önce piki görüyordum. Bu ay üç gün önce göremedim döngüm 28 günde bir. bugün tam yumurtlama günüm 14. Gün ve çıkan çizgi silik varla yok arası. Eylül ve ekimde baya koyu çizgi oluyordu. Son olarak sağ yumurtalığımda ara ara batma hissediyorum dün yoktu. Bir de yumurta akı değil çok az beyaz bir akıntı olmuş.
Bence yaklaşmış gibi duruyor. Bu akşam ve yarın öğlen tekrar yapın. Muhtemelen pik yakın zamanda olacak.

16 yazmışım ama bu testi 14.00de yaptım 16da tekrar yaptığımda bu kadar koyu bir çizgi bile yoktu. Sıvı alımını kesiyorum 2 saat önce. Anlamıyorum ne ara yumurtladım gece uyurken mi bir gün canlı kalabiliyor diye biliyorum son ilişki dün değil önceki gün oldu

Back
X