- 15 Kasım 2021
- 109
- 39
- 13
- 39
- Konu Sahibi Nilnilnil35
-
14.gün silikleşti kuruduğu için koyu görünüyor hayırlısı inşallah:)Günaydın , 2 .çizgi silikleşmeye başladığında çatlama olur diye biliyorum, 15.gün silikleşmeye başlamış , o gün çatlama olmuş gibi geldi bana
Evet olmuş aklınızda bulunsun üst üste yumurtlama görüyorsanız o gün 1 tane havuç yiyin hemen yumurtlamanız çatlarKızlar günaydın 26 gün süren mens döngüm var ve ovulasyon testi ile yumurtlamamı gördüm yumurtlamadan 1 gün önce yumurtlama günü ve ertesi günü değerlendirdim testlere göre 13.gün yumurtlamayı gördüm ve 14.gün çizgi daha silik çıktı bu günde daha silik çıktı ama 2 çizgide belirgin testlerime bakarmısınız çatlama olmuşmu
Çok tşkler aklımda bulunsun:)deneyeceğimEvet olmuş aklınızda bulunsun üst üste yumurtlama görüyorsanız o gün 1 tane havuç yiyin hemen yumurtlamanız çatlar
Birde yumurtlama ve çatlama olan günlerinizi değerlendirdinizmi acaba?? Yumurtlama gördüğünüz günden itibaren 1 hafta boyunca günde 1 tane avakado yiyin avakado döllenmiş yumurtayı rahime tutunmayı sağlıyorÇok tşkler aklımda bulunsun:)deneyeceğim
Evet değerlendirdim maşallah güzel bilgiler bunlar hiç bilmiyordum ama tavsiyelerinize uyacağımBirde yumurtlama ve çatlama olan günlerinizi değerlendirdinizmi acaba?? Yumurtlama gördüğünüz günden itibaren 1 hafta boyunca günde 1 tane avakado yiyin avakado döllenmiş yumurtayı rahime tutunmayı sağlıyor
İnşaallah tutunur küçük mucizen Allahın izniyleEvet değerlendirdim maşallah güzel bilgiler bunlar hiç bilmiyordum ama tavsiyelerinize uyacağım
İnşallah canım benim gerçekten çok istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşaallah tutunur küçük mucizen Allahın izniyle
Anlıyorum ben seni çok zor evlat hasreti amin inşallah Rabbim kimseye aratmasın isteyene hayırlı evlatlar nasip etsinİnşallah canım benim gerçekten çok istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İdrarı cok damlatıyosun ondan 3 damla yeterli pik olmus canımMerhaba bende bugün ilkdefa piki gördüm. Markadan dolayı testler bi acaip bozuk gibi ama değil gibi de sizler ne dersiniz bu duruma?
Bende 4 damlatmıştım bide iki gündür koyu çizgi çıkıyor normalde yumurta ertesi gün çatlar mıİdrarı cok damlatıyosun ondan 3 damla yeterli pik olmus canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?