- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Canım yarın pik olabilir3 ünüde aynı anda yaptım aynı idrarla yani... pleaseee kızlar...
Bu arada emziriyorum3 ünüde aynı anda yaptım aynı idrarla yani... pleaseee kızlar...
Daha da silik olması lazım dimiCanım yarın pik olabilir
Bende geçen Salı iki farklı testle aynı anda yaptım biri pik diğeri pik göstermedi baksana3 ünüde aynı anda yaptım aynı idrarla yani... pleaseee kızlar...
Hayır canım henüz pik değil devam et yapmaya hergün 1 tane yapmam yeterli olur3 ünüde aynı anda yaptım aynı idrarla yani... pleaseee kızlar...
Catlama için mi soruyosun öyleyse catlafı demektirDaha da silik olması lazım dimi
Evet biri pik diğeri öyle ayy nasıl anlicaz ne zaman değerlendiricezBende geçen Salı iki farklı testle aynı anda yaptım biri pik diğeri pik göstermedi baksana
Ya normalde öyle iki üç tane yapmam sadece bir tane yaparım ama bu yaptığım ilk test böyle hemen çıkmadı normalde hani 1 dakika içinde hemen sonuç çıkar yani 5 dakika sonra falan oldu sonra diğerlerinin bir tane daha yaptım onda da böyle bir tuhaflık var gibiydi ya 5 dakika sonucunda hepsi bu şekilde aldı boşu boşuna diğer ikisini yapmış oldum ama yapmış oldum artıkNeden 3 tane aynı idrarla yaptınız peki?
Bence 1-2 güne yumurtlama olur gibi
Evet çatlama yarın olur belki çatlama için daha da silik olması lazım değil mi ben bu testlerden daha önce yaptığım bir bebeğim oldu ama o kadar unutmuşum ki bunlarla yatıp bunlarla kalkıyordum resmen alarm kuruyordum yani o kadar her şeyinden anlıyordum ama unutmuşum ha çok bir zamanda geçmedi 2 yıl geçti ama unutmuşum gerçektenCatlama için mi soruyosun öyleyse catlafı demektir
Hayır pik gözükmüyor3 ünüde aynı anda yaptım aynı idrarla yani... pleaseee kızlar...
Yani yanlış yazmışım ya piki sormuyorum aslında çatlamayı soruyorum hani siz çatlama olmuş mudur gerçekten unutmuşum ya 2 yıl önce bunlarla yatıp bunlarla kalkıyordum pik başka bir şey çatlama başka bir şey düzelteyim yani çatlama olmuş mudur sizceHayır pik gözükmüyor
Yaa çok pardon ben soruyu anlamamışım.Yani yanlış yazmışım ya piki sormuyorum aslında çatlamayı soruyorum hani siz çatlama olmuş mudur gerçekten unutmuşum ya 2 yıl önce bunlarla yatıp bunlarla kalkıyordum pik başka bir şey çatlama başka bir şey düzelteyim yani çatlama olmuş mudur sizce
Evet ya aslında fotoğrafta gözüktüğünden bir tık daha koyu diğer çizgiler takipte olmam lazım teşekkür ederimYaa çok pardon ben soruyu anlamamışım.
Çatlama mı değil mi bir önceki testi görmek lazım. Pik olmadan çatlama olmaz. Çok koyu çıkması lazım ki silik gördüğümüzde çatlamış diyebilelim.
Max tarafındaki çizgi diğer çizgi kadar koyu olmalı en azEvet ya aslında fotoğrafta gözüktüğünden bir tık daha koyu diğer çizgiler takipte olmam lazım teşekkür ederim
Evet yaa bekledikçe daha d koyulaştı ama pik değil teste devam...Max tarafındaki çizgi diğer çizgi kadar koyu olmalı en az
İnşaAllah gönlünce olsun
Suanda bir yumurtlama görünmüyor3 ünüde aynı anda yaptım aynı idrarla yani... pleaseee kızlar...
Adet oldum gecesine (şimdi agnuscaston'a başladım yani hayıt hapı ve soğan kürüne) belki klomende içerim bilmiyorumSuanda bir yumurtlama görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?