Ovulasyon testi pik mi

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Arkadaşlar merhaba ovulasyon testi pik olmus mu acaba, 24 saat mi sürer çatlaması yoksa aynı gün oluyor mu , havuç yiyorum catlama için diye okudum İnternet'e ama bi bakabilir misiniz rica etsem teste çok teşekkür ederim şimdiden

Eklentiler

• 20220406_121634.webp
    20220406_121634.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 272
bence pik değil çünkü T çizgisi C çizgisi kadar koyu yada daha koyu olmalı diye biliyorum. Sizinki C çizgisi kadar koyu gözükmesi bana. Bence teste devam edin ama bugünüde değerlendirin her ihtimale karşı es geçmeyin:)

bence pik değil çünkü T çizgisi C çizgisi kadar koyu yada daha koyu olmalı diye biliyorum. Sizinki C çizgisi kadar koyu gözükmesi bana. Bence teste devam edin ama bugünüde değerlendirin her ihtimale karşı es geçmeyin:)
ya üzüldüm şimdi :( o zaman testi de yapmaya devam edeyim dimi, bir iki güne sizce diğer çizgi gibi tam koyulaşma olur mu

ya üzüldüm şimdi :KK43: o zaman testi de yapmaya devam edeyim dimi, bir iki güne sizce diğer çizgi gibi tam koyulaşma olur mu
üzülmeyin lütfen ama siz bugünü kesin değerlendirin teste de devam edin belki testten teste farklılık gösterir benimki kaset test şeklindeydi. Test yapmaya devam edin her gün aynı saatlerde 2 saat öncesinde sıvı alımını bırakıp ve de ilk idrar olmayacak şekilde.

üzülmeyin lütfen ama siz bugünü kesin değerlendirin teste de devam edin belki testten teste farklılık gösterir benimki kaset test şeklindeydi. Test yapmaya devam edin her gün aynı saatlerde 2 saat öncesinde sıvı alımını bırakıp ve de ilk idrar olmayacak şekilde.
Anladim tesekkur ederim evet 2 saat öncesine kadar sıvı almıyorum. Umarım bu hafta çatlamış olur

Back
X