- 28 Mayıs 2025
- 158
- 20
- 13
- 25
- Konu Sahibi elif nur aras
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda benim yapmadigim gunle bir sonraki gun belliydi o gunlerde de birliktelik oldu aslinda ama suan yapiyorum hep silik cikiyor meselaMalesef bilinmez ki o yüzden düzenli yapmanız gerekiyor testleri![]()
Öyle gözüküyor deneyin derimMerhaba 11. Gün pik mi sizce
12. Günde sağlıklı değil gibi iki çizgide aynı koyulukta olmalı.Normalde 12 gün kaldi yazan testte benim pil oldu ve o testten birHafta sonra yaptim tekrar belirgin oldu ben bisey anlamadim bi yardimci olur musunuz
testten teste fark ediyor cunku arti med ile yaptigim testte hep aynıydı pozitif ama bundan yaptigimda oburlerine gore biraz daha net sadce asiri belirginlik hic olmadi12. Günde sağlıklı değil gibi iki çizgide aynı koyulukta olmalı.
Bu süreçte test değişikliği yapmayın bence. Ama çizginin daha koyu olması gerekiyor ki sağlıklı bi yumurtlama olduğunu anlarsınız.Tamam
testten teste fark ediyor cunku arti med ile yaptigim testte hep aynıydı pozitif ama bundan yaptigimda oburlerine gore biraz daha net sadce asiri belirginlik hic olmadi
Biliyorum ama hic bi zaman koyu olmadi bende test biraz koyu oldu hormonlardan da kaynaklı benceBu süreçte test değişikliği yapmayın bence. Ama çizginin daha koyu olması gerekiyor ki sağlıklı bi yumurtlama olduğunu anlarsınız.
İnositol kullanabilirsiniz o zaman yumurtlamaya hormonlara yardımcı oluyorBiliyorum ama hic bi zaman koyu olmadi bende test biraz koyu oldu hormonlardan da kaynaklı bence
Yani bi ilac kullanmama gerek yok bence doktora gittim bi kac kere hormonlarimda bi sorun yoktu adetlerim de duzenli ama teslerde hata olabilir belki cunku asete alti gun kala yumurtlama olmuyor galiba yarin tekrar denerimİnositol kullanabilirsiniz o zaman yumurtlamaya hormonlara yardımcı oluyor