Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi pik olmuş mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.067
1.413
133
7 dün. 8 bugün. İlk resimde en sondaki test dünün testi. Pik olmuş mu? Yumurtlama sorunum var. Dün 3 gibi yapmıştım. Akşam pik olmuş olabilir mi?

Eklentiler

• F1A90FBF-8098-4F9D-BB5E-E1BFD534DB3C.webp
    24 KB · Görüntüleme: 114
  • 20F75881-FEDE-4B66-B8C4-2271BA8A4C9A.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 106
7 de pik olmuş inşeallah değerlendirmişsindir. Daha pik olamaz zannetmiyorum hormonal boz yoksa tabi. bence yumurtlama ile ilğili kürler var hem testlerini yap hem Kürleri incir kürü , soğan kürü , havuç kürü vb.

5-6-7 değerlendirdik. 8 değerlendirmedik. Yarın da değerlendiririz inşallah. Prolaktin yüksekliği vardı. Onun dışında diğer değerler normal fakat yumurtlama sorunum var. Daha önce 2 kere konu açtım yumurtlama ile ilgili besinler diye. Pek cevap geldi. Bu tür kürleri soruyordum ben de. İncir yiyemem çünkü prolaktin değerini yükseltiyor. Soğan kürüne başlamıştım geçen hafta. Korona oldum. Devam edemedim. Bi dahaki adet sonrasını bekliyorum. Yumurtlama için bildiğiniz başka şeyler varsa paylaşırsanız benimle sevinirim.

Merhaba testim + olan günleri değerlendirdik yorumlarmısnz

Eklentiler

• 1A8A3FC7-8297-49A7-818A-9052B464CA2A.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 82
Öncelikle şekeri hayatından çıkarmalısın, yeşil yapraklı sebzeler tüketmeli ve beslenmeni düzenlemelisin.ve d vit. Başlamalısın, yemeklerinde zeytin yağına önem vermelisin , çay yerine yeşil çay tavsiye ederim .güne mutlaka su ile başlamalısın. Benim yaptığım kürler 5 ay boyunca bir bardak suya bir limon sık ve bir yemek kaşığı taze zencefil suyu ( taze zencefili rendeleyerek de koyabilirsin ben öyle yapıyordum ) ve bir kaşık pekmez peşine bir tatlı kaşığı çörek otu yağı yut. her sabah bunları içerek güne başla. Daha sonra kahvaltı . Öğlen açıkınca 7 tane hurma zeytın yağına ve çörek otuna batırıp yemelisin ve yanında bol kuşburnu- hibuskus çayı birlikte demleniyor. (Bu dediğim bir hafta yapılıyor ). 41 gün boyunca acı hatır tohumunu öğütülmüş olarak yut yada çayını sabah akşam iç. Kuyruk dokumu ve bel bölgesine hacamat yaptırabilir faydası oluyor. Soğan kürünü bunlardan sonra yapmanı tavsiye ederim yada ben soğan suyunu içemiyordum midem bulanıyordu diye yemeklere pişerken1-2 baş soğan bütün koy sonra yemekle beraber ye. Ben öyle yapıyordum hiç soğan kürü yapamamak dan iyidir diye şunu da söyleyeyim bunlar benim yaptığım ve faydasını gördüğüm şeyler ama tabi sen yinede araştır iyice aklına yatan olursa uygularsın ama hiç biri ağır otlar değil. hayıt tohumu biraz değişik gelebilir ama eskiler onu kadın tohumu olarak bilirmiş gebe kalamayanlar çayını içermiş.

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Hepsini tek tek araştıracağım. Prolaktin yükseltmiyorlarsa hepsini deneyeceğim inşallah. Çok teşekkür ederim

Eklentiler

• 16AC513C-A6E0-4B37-A5AF-32618576B15E.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…