Ovülasyon testi pikmi?

lazanya000

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2024
195
36
18
26
Merhaba kızlar bugün ovülasyon testi yaptım böyle göründü emin olamadım ikinciyide yaptım fotolarını ekledim sizce pik olmuşmu

Eklentiler

• IMG_4765.webp
    121,3 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_4764.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba benimki de tam koyu olmadan silikleşti bu ne demek oluyor pcosum ara ara koyu olup silikleştiği de oluyor
Sizce teste devam edeyim mi
Bence devam edin zamaninda yapmakta onemli internette videolar var onlar cok guzel anlatiyor sıvı alimi saati idrara cikma bunlara da dikkat etmek gerekiyor

Bence devam edin zamaninda yapmakta onemli internette videolar var onlar cok guzel anlatiyor sıvı alimi saati idrara cikma bunlara da dikkat etmek gerekiyor
Hergün mutlaka 2 saat öncesi sıvı perhizi yapıyorum ama bir gün öğlen 12de birgün akşamüstü 4te bakabiliyorum mutlaka hergün aynı saat mi olmalı

Kızlar yumrtulma günümü varmı yoksa devam etmeliyim nasıl yapcam bunu bu ne dmek oluyor

Acba yumrutlma günümü bir bakarimisiz bana arkadaşlar ben pek anlamdım bunu çizgi çıkınca ne oluyor nemzana kadar devam edecek bugün benim yumrtulma günüm

Eklentiler

• 17182122145393577058326087087761.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…