Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi pozitif, gebelik negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurlana14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
1.514
1.168
133
33
Selam kızlar yardımcı olursanız sevinirim. Adetime 2 gün kaldı az önce hem gebelik hem ovulasyon testi yaptım gebelik testi negatif çıktı ovulasyon testi ise pozitif tekrardan mi yumurta çatlıyor acaba anlamadım. Gebeliğe dair umudum yok ama akşam namazını kılarken namazın başında midem bulandı istifra edecektim bende şüphelenip her iki testi yaptım.
15875781272128385433325773812503.webp

Selam kızlar yardımcı olursanız sevinirim. Adetime 2 gün kaldı az önce hem gebelik hem ovulasyon testi yaptım gebelik testi negatif çıktı ovulasyon testi ise pozitif tekrardan mi yumurta çatlıyor acaba anlamadım. Gebeliğe dair umudum yok ama akşam namazını kılarken namazın başında midem bulandı istifra edecektim bende şüphelenip her iki testi yaptım.Eki Görüntüle 2623948
İkiside negatif canm

Tamam canım teşekkürler Allah razı olsun bnde bunlardan değilde oviquacik diye bı seydi o testen aldık bnde

Normalde 26 günde bir adet olurum 28.gundeyim şuan düzensizliğim pek yoktur ama geçen ay 1 ay boyunca kanamam oldu korona dan dolayı hastaneye de gidemedim.

Yarın sabah ilk idrar la yap kuzum bakalım ovulasyon testi aynı saatte yapcan hergun adetin bitti ilk günden başlayıp yapmadan 3 saat önce sıvı alma öyle yap bakalım

Selam kızlar yardımcı olursanız sevinirim. Adetime 2 gün kaldı az önce hem gebelik hem ovulasyon testi yaptım gebelik testi negatif çıktı ovulasyon testi ise pozitif tekrardan mi yumurta çatlıyor acaba anlamadım. Gebeliğe dair umudum yok ama akşam namazını kılarken namazın başında midem bulandı istifra edecektim bende şüphelenip her iki testi yaptım.Eki Görüntüle 2623948
Yok canim.malesef😑

Back
X