Ovulasyon testi pozitif gebelik testi negatif

oglumhsnhsyn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2023
53
8
1
29
Kizlar meraba aranızda bu durumla karşılaşan var mı benim adetim iki hafta kadar gecikti doktora gittim muane etti bı sıkıntı yok kan aldı lh 40.6 e2 .209 çıktı yumurtalami acaba film dedi neyse eve geldim ovulasyon testi yaptim pozitif ve üç gündür bu şekilde test aldım gebelik malesef negatif niye böyle olmuş oluyor acaba

Eklentiler

• IMG_20231123_183814.webp
    IMG_20231123_183814.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 351
  • IMG_20231123_183710.webp
    IMG_20231123_183710.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 205
  • IMG_20231122_104241.webp
    IMG_20231122_104241.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 186
Biri LH hormonunu biri HCG hormonunu ölçtüğü için farklı olabilir mi acaba ? 🤦
LH yumurtanın çatlatma zamanı yükselen hormondur, E2 ise yumurta kalitesini belirler.
Progesteron nasıl çıktı mesela?

O yok . Anlamadığım neden 4gunfur yumurtlama olarak gözüküyor acaba catmama oluyor yoks başka bir şey mi var

Biri LH hormonunu biri HCG hormonunu ölçtüğü için farklı olabilir mi acaba ? 🤦
LH yumurtanın çatlatma zamanı yükselen hormondur, E2 ise yumurta kalitesini belirler.
Progesteron nasıl çıktı mesela?
Genelde ovulasyon testi iledr pozitif gören gebelik testidr bazen pozitif çıkıyor acabami dedim ama yok yumurta kesin defim bu seferde çatma yok galiba 🤷

Ya valla insanin canı sıkılıyo yumurtlama oluyo seviniyorum bu seferdr geri silik olsun diye bekliyom şuan🙆bunuda daha yeni yaptım
Benimde test böyle ilk başta yumurtlama oldu 14 gün grçtı yıne pozitif ama gebelik negatif o yüzden yumurtlama diye düşünüyorum

Bence de ben daha öncede bunu yaşadım hemen çıkmıştı pozitif şimdi yok galiba çatma olmadı diye düşünüyorum bilmiyorum ya hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sende güzel haber alırsın

Bence de ben daha öncede bunu yaşadım hemen çıkmıştı pozitif şimdi yok galiba çatma olmadı diye düşünüyorum bilmiyorum ya hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sende güzel haber alırsın
Amin inşallah gebelik testi falan yapmama gerek kalmadı çatlama oldu

Ben onu göremeden test bitti daha doğrusu ben duramadim bı sabah bı akşam baktım çatladı mi diye yok şimdide test yaptım negatif gebelik bütün moralim bozuldu

Genelde ovulasyon testi iledr pozitif gören gebelik testidr bazen pozitif çıkıyor acabami dedim ama yok yumurta kesin defim bu seferde çatma yok galiba 🤷
Çatlama olurken gebelik olabilir mi sizce? O kadınların ilk yumurtaları döllenip tutunuyor rahme 2.3. yumurtaları çatlıyor böyle saçma şeylere inanıyorlar. Mantıken yeni çatlayan bir yumurta anında döllenip tutunabilir mi? Bunun süresi 7-12 gündür. Lh hormonunuz çatlama seviyesinde ama bu kadar geç bir sürede nasıl neden çatlamış hiç bir fikrim yok.

Çatlama olurken gebelik olabilir mi sizce? O kadınların ilk yumurtaları döllenip tutunuyor rahme 2.3. yumurtaları çatlıyor böyle saçma şeylere inanıyorlar. Mantıken yeni çatlayan bir yumurta anında döllenip tutunabilir mi? Bunun süresi 7-12 gündür. Lh hormonunuz çatlama seviyesinde ama bu kadar geç bir sürede nasıl neden çatlamış hiç bir fikrim yok.
Zaten yumurtanın çatlayıp anında oluşup teste çıkacağına kim inanır bilmiyorum hayal gibi keşke gerçek olsa da inansak. Fakat benim durumum değişik ben gebelik var yazmadım acaba böyle bı durum olabilirmi çünkü bir aya yaklasti adet olmadım çok düzensiz sebeb ne olur diye sordum bu konu gebelik değil neden sürekli pik ovulasyon testi bu yani

Böyle bi duruma inanan var mı bilmiyorum ama yumurta catladigi gibi gebelik çıkmadığı bı gerçek belirli bir süre sonra çıkar 14ginu bile geçiyor

Böyle bi duruma inanan var mı bilmiyorum ama yumurta catladigi gibi gebelik çıkmadığı bı gerçek belirli bir süre sonra çıkar 14ginu bile geçiyor
Bakiniz cift yumurta ikizleri ucuzleri vs vs ilk yumurta da dolleniyor bi iki hafta snra da diger yumurta dolleniyor basina gelmeyen bilmiyor

Zaten yumurtanın çatlayıp anında oluşup teste çıkacağına kim inanır bilmiyorum hayal gibi keşke gerçek olsa da inansak. Fakat benim durumum değişik ben gebelik var yazmadım acaba böyle bı durum olabilirmi çünkü bir aya yaklasti adet olmadım çok düzensiz sebeb ne olur diye sordum bu konu gebelik değil neden sürekli pik ovulasyon testi bu yani
Amh değerinizi biliyormusunuz? Düşük yumurta rezervinde lh hep çok yüksek, ovulasyon hep pozitif çıkıyor. Kendimden biliyorum 🤷‍♀️

Konuyu yanlis anlamisim afedersi
Valla can
Amh değerinizi biliyormusunuz? Düşük yumurta rezervinde lh hep çok yüksek, ovulasyon hep pozitif çıkıyor. Kendimden biliyorum

Amh değerinizi biliyormusunuz? Düşük yumurta rezervinde lh hep çok yüksek, ovulasyon hep pozitif çıkıyor. Kendimden biliyorum 🤷‍♀️
Canım valla ben kürtaj oldum o zaman yaptirdim 7 8 ay oldu amh baktirali 7.3 çıktı iyi mi değil mi bilmiyorum doktor sıkıntı yok demişti

Back
X