Ovulasyon testi pozitif hamilelik negatif olan oldumu hic

Cadolozum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2019
35
7
36
36
Reglim 5 gün gecikti sabah ovulasyon testi yaptım pik cıktı ama gebelik testi de yaptm o negatif basina boyle bisey gelen oldumu hamile olabilirmiyim

Reglim 5 gün gecikti sabah ovulasyon testi yaptım pik cıktı ama gebelik testi de yaptm o negatif basina boyle bisey gelen oldumu hamile olabilirmiyim
Merhaba, geç döllenme olabilir veya geç yumurtlama oldu ise regl gecikir. Birkaç gün daha bekleyip regl olmazsanız kan verin bence. Başıma böyle birşey gelmedi ama gelirse ovulasyon testini ciddiye almam

Buyuk ihtimal su an yumurtluyorsunuz. Adetiniz de iki hafta sonra gelir. Bu asamada stres olmayin. Gec yumurtladiginiz icin adetiniz gecikecek ya da belki bugunleri degerlendirirseniz insallah gelmeyecek hic

Bende öyle çıkmıştı zamanında iki üç gün sonra adet oldum. Ovulasyon testi ile hamilelik anlaşılmıyor

Bende öyle çıkmıştı zamanında iki üç gün sonra adet oldum. Ovulasyon testi ile hamilelik anlaşılmıyor
Ya ben zaten 3 ay sonra bebek istiyorum aslında denemiyoruz yanlislikla kalmis olabilirmiyim diye düşündüm biraz kilom var omu verip 3 ay sonra denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…