Ama 8 de de T çizgisi C ye göre koyu yumurtlama devam ediyor olabilr mi dünü ilişki olarak değerlendirdik bugünde degerlendirmelimiyim sizce7 yumurtlama 8 çatlama olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama 8 de de T çizgisi C ye göre koyu yumurtlama devam ediyor olabilr mi dünü ilişki olarak değerlendirdik bugünde degerlendirmelimiyim sizce7 yumurtlama 8 çatlama olmuş
AA pardon 7-8 de pik bugün olmasın yarın ilişki yapın bence eğer sperm problemi yoksa yapabilirsiniz üst üstteAma 8 de de T çizgisi C ye göre koyu yumurtlama devam ediyor olabilr mi dünü ilişki olarak değerlendirdik bugünde degerlendirmelimiyim sizce
AA pardon 7-8 de pik bugün olmasın yarın ilişki yapın bence eğer sperm problemi yoksa yapabilirsiniz üst
Atar mısın testiniBugün de test yaptım yine Aynı üst üste 3 gün pik gördüm neredeyse neden olabilir ki bu
Bu şekilde canımAtar mısın testini
AA pardon 7-8 de pik bugün olmasın yarın ilişki yapın bence eğer sperm problemi yoksa yapabilirsiniz üst üstte
İnnovita 10 yazan testte pik görmüşsünüz yumurtanız ertesi gün çatlamış git gide silinmişEki Görüntüle 3316238
Benim testlerime de bakar mısınız bu ay ilk defa denedim ovulasyon 07.10 da yapmadım 8.10 tarihinden sonrası sırayla 9.10.23 10.10.23 11.10.23
O günü bir önceki günü ve sonraki üç günü de değerlendirdim. Umarım tutar. Cevabınız için çok yeşekkür eserimİnnovita 10 yazan testte pik görmüşsünüz yumurtanız ertesi gün çatlamış git gide silinmiş![]()
Umarım canımO günü bir önceki günü ve sonraki üç günü de değerlendirdim. Umarım tutar. Cevabınız için çok yeşekkür eserim![]()
Ya adetime 2 gün var dayanamadım gittim ovulasyon testi yaptım t çizgisi de hafif pozitif acaba gebe mihimRica ederim ne demek, yakın gibi ama![]()
Canım hiç emin değilim ama t daha belirgin oluyomuş galibaYa adetime 2 gün var dayanamadım gittim ovulasyon testi yaptım t çizgisi de hafif pozitif acaba gebe mihim
Tamam.tesekkur ederim.Canım hiç emin değilim ama t daha belirgin oluyomuş galiba