Ovulasyon testi regle 7 gün varken koyulaşmaya başlar mı testime bakar misiniz

Mrv0655

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2021
506
219
33
32
Merhaba hanımlar bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım ve ayın 14 15 inde pik gördüm 16 sinda ise çatlama gördüm 5 gün değerlendirdim. Bugün öylesine bi ovulasyon testi yapayım dedim benim yumurtlama döneminde pik olmadan önceki kırmızılikta çıktı sizce bu neden olabilir reglıma daha 7 gün var hamilelik olabilir mi ondan mı böyle oldu sizce yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• 20230423_144704.webp
    20230423_144704.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 489
  • 20230423_144655.webp
    20230423_144655.webp
    11 KB · Görüntüleme: 431
Canim catlamis belli adete yakin hcg yükseliyor gebelik olmasa bile 0.100e falan cikiyo onu algılıyor bu ovulasyonlar

Canım 16 sinda çatladı ve sonrasında inanılmaz silik oldu görünmücek derece yani. Ve geçen ay da regle 4 gün önce yapmıştım inanılmaz silik çıkmıştı yani belli belirsizdi. Bu ay böyle çıkınca degisigime gitti.

Ne guzel günü gününe oluyorsa 2gun geçmesi yeterli cikar testte mutlaka

Bayanlar adetime 2 gün var ovulasyon bu şekilde çıktı sizce gebelik varmıdır

Eklentiler

• AFEA0102-EEC5-4B87-B742-2C223BC50ADF.webp
    AFEA0102-EEC5-4B87-B742-2C223BC50ADF.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 420
Merhaba hanımlar bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım ve ayın 14 15 inde pik gördüm 16 sinda ise çatlama gördüm 5 gün değerlendirdim. Bugün öylesine bi ovulasyon testi yapayım dedim benim yumurtlama döneminde pik olmadan önceki kırmızılikta çıktı sizce bu neden olabilir reglıma daha 7 gün var hamilelik olabilir mi ondan mı böyle oldu sizce yardımcı olursanız çok sevinirim
Regli yaklaştığı zaman lh hormonun da yükselme oluyor böyle çıkması çok normal gebelik olması için c çizgisi daha silik t çizgisi daha koyu olmalı😢

Canım 16 sinda çatladı ve sonrasında inanılmaz silik oldu görünmücek derece yani. Ve geçen ay da regle 4 gün önce yapmıştım inanılmaz silik çıkmıştı yani belli belirsizdi. Bu ay böyle çıkınca degisigime gitti.
Merhaba canım bende şuan senin yazdığın durumdayım pikten sonra ovulasyon baya silikleşti bugün yapayım dedim koyulaşmış gebelik testi yaptın mı sonradan

Merhaba canım bende şuan senin yazdığın durumdayım pikten sonra ovulasyon baya silikleşti bugün yapayım dedim koyulaşmış gebelik testi yaptın mı sonradan
Evet canım gebelik testim de kan testimde pozitif çıktı 🥰 regl tarihim pazar günü

A07D39D4-62FB-4B11-93B6-28385FB3A7CB.webp

Merhaba, ben bu ay ilk defa ovulasyon kullandım. Çok anlayamıyorum çatlama nerde yumurtlama ne zaman, biraz abarttım galiba testleri yaparken. Yorumlayabilir misiniz tecrübeli ve hamile biri olarak🥰

Eki Görüntüle 3240062
Merhaba, ben bu ay ilk defa ovulasyon kullandım. Çok anlayamıyorum çatlama nerde yumurtlama ne zaman, biraz abarttım galiba testleri yaparken. Yorumlayabilir misiniz tecrübeli ve hamile biri olarak🥰
Ben de ilk defa yaptım benimkiler de bi türlü pik olmadı acaba yumurtlamıyor muyum dedim.en koyusu adetten bir gün sonra yaptığım.adettin 15. Gününü yaptım bugün hafif koyulaşmaya başladı gibi

Evet canım gebelik testim de kan testimde pozitif çıktı 🥰 regl tarihim pazar günü
Yaa çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah 🙏 benim reglime tam bir hafta var erken gebelik testi yaptım dayanamayıp negatif çıktı elimde ovulasyon testi vardı onu yaptım dün pikten bir önceki kırmızılıkta çıktı. Sen gebelik testinde pozitifi reglden ne kadar önce görmüştün

Yaa çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah 🙏 benim reglime tam bir hafta var erken gebelik testi yaptım dayanamayıp negatif çıktı elimde ovulasyon testi vardı onu yaptım dün pikten bir önceki kırmızılıkta çıktı. Sen gebelik testinde pozitifi reglden ne kadar önce görmüştün
4 gün önce gördüm canım

Kızlar bu hamilelik belirtisi olabilir mi yoksa tekrar mı yumurtluyorum acaba? Son 1 haftadır bel ağrısı kaşık ağrısı ve kremsi akıntım var. Ve adetime daha 9 gün var

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 251
  • image.webp
    image.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 236
Back
X