- Konu Sahibi muserref45
-
benimde reglimin 10. günü bu şekildeydi her gün aynı saatte yapmaya devam ettim ve 15. ve 16. günde ikiside aynı koyulukta oldu 17. gün silikleşti . bence 1-2 gün daha vakti var gibi geldi 1 gün arayla ilişkiye devam etmektede fayda var .
benim en fazla bu kadar koyulaşıyor sen bugünleri değerlendir riske atma.
dün yada bugun çatlamıştır yumurtan. bugunude degerlendir garantiye alDediğin gibi en fazla bu koyuluk oldu. Bu resmi 2 gün önce göndermiştim. Dün yine ayni şekildeydi değerlendirdik. Ama bugün iyice silikleşti. Yani bugün bir daha mı girmemiz gerekir ilişkiye. Yumurtlamam ne zaman oluyor cevap verirseniz sevinirim.
herkesin lh artışı farklı olduğu için sanırım bazı arkadaşlarımızın ikisi aynı koyulukta olmuyor yada kullanılan testin lh tespit seviyeleri farklı, benim ikiside aynı koyulukta oluyor belki biraz daha şanslıyım bu konuda, silikleşmeye başladığında çatlama olmuş oluyor değerlendirmekte fayda var , eşler için zor bir durum oluyor yani sürekli üst üste yapmak işin keyfinden uzaklaşmaya sebep oluyor ama dişimizi sıkmakta fayda da var 1 hafta altı üstüDediğin gibi en fazla bu koyuluk oldu. Bu resmi 2 gün önce göndermiştim. Dün yine ayni şekildeydi değerlendirdik. Ama bugün iyice silikleşti. Yani bugün bir daha mı girmemiz gerekir ilişkiye. Yumurtlamam ne zaman oluyor cevap verirseniz sevinirim.
ben çift çizgiden sonrada silikleşene kadar test yapmaya devam ettim. bende 2 gün ikiside aynı koyulukta çift çizgi çıktı ertesi gün silikleşti.sukedisi cnm bn adetin 14. Günü çift cjzgiyi gordum o gün ve 15. Gün iliski oldu bugün 16. Gün ara verdik yarın 17. Gün iliski düşünüyoruz nedir gorus un
koyulaşıtıktan 12 veya 24 saat sonra yumurta çatlıyor. ben garanti olsun diye koyu çıktığı günü ve ertesi günü muhakkak degerleniriyorum :)arkadaşlar aslında sistem şu mu. koyuluk oluyor ya. ertesi gün siliniyor koyuluk. silindiği gün mü ilişkiye girmek gerekli?
bende öle yaptım bu ay adetın 14.gun cıft cızgıyı net gördm hemen aksamı ılıskı oldu ve ertesı gunu sonra bır gun ara verıp devam etttıkkkoyulaşıtıktan 12 veya 24 saat sonra yumurta çatlıyor. ben garanti olsun diye koyu çıktığı günü ve ertesi günü muhakkak degerleniriyorum :)
hayırlısı olsun bundan sonrasi artik bol bol dua etmek...bende öle yaptım bu ay adetın 14.gun cıft cızgıyı net gördm hemen aksamı ılıskı oldu ve ertesı gunu sonra bır gun ara verıp devam etttıkk
aynenn cnm öle hersey allahtannn hersey duaa ıleehayırlısı olsun bundan sonrasi artik bol bol dua etmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?