Ovulasyon testi (resimli) yardım lütfen

muserref45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
163
54
48
Manisa
Arkadaşlar merhaba adetimin 1.günü 25 aralık idi. bugün ovulasyon testi yaptığımda bu şekilde çıktı T. lüten anlayan birisi yardımcı olsun. LH artmış mı. Yarın mı yani yumurtlama günüm lütfen yardımcı olun.İlk kez yaptım bu testi.

benimde reglimin 10. günü bu şekildeydi her gün aynı saatte yapmaya devam ettim ve 15. ve 16. günde ikiside aynı koyulukta oldu 17. gün silikleşti . bence 1-2 gün daha vakti var gibi geldi 1 gün arayla ilişkiye devam etmektede fayda var .
bende ikiside aynı koyulukta oluyor laboquick kullanıyorum gayette memnunum. gebelik testinde de bu markaya güveniyorum. beni yanıltmadı henüz

teşekkür ederim canım. 14.gün genelde yumurtlama günü diyorlar. Bugün 13 oldu tam olarak koyulaşmayınca tedirgin oldum. dediğin gibi 1 gün araya ilişkiye devam edeceğiz artık.

benim en fazla bu kadar koyulaşıyor sen bugünleri değerlendir riske atma.

Dediğin gibi en fazla bu koyuluk oldu. Bu resmi 2 gün önce göndermiştim. Dün yine ayni şekildeydi değerlendirdik. Ama bugün iyice silikleşti. Yani bugün bir daha mı girmemiz gerekir ilişkiye. Yumurtlamam ne zaman oluyor cevap verirseniz sevinirim.

dün yada bugun çatlamıştır yumurtan. bugunude degerlendir garantiye al en koyu halini gördükten 12 ila 24 saat arasinda çatlıyormuş yumurta

benımde adetımın 14.gunu bu sekılde oldu cıft cızgı hemen aksamı degerlendırdık dünde ilşkide bulunduk bugun 16.gun ara verdık

Eklentiler

• 111.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 632
herkesin lh artışı farklı olduğu için sanırım bazı arkadaşlarımızın ikisi aynı koyulukta olmuyor yada kullanılan testin lh tespit seviyeleri farklı, benim ikiside aynı koyulukta oluyor belki biraz daha şanslıyım bu konuda, silikleşmeye başladığında çatlama olmuş oluyor değerlendirmekte fayda var , eşler için zor bir durum oluyor yani sürekli üst üste yapmak işin keyfinden uzaklaşmaya sebep oluyor ama dişimizi sıkmakta fayda da var 1 hafta altı üstü siz denemeye devam edin

sukedisi cnm bn adetin 14. Günü çift cjzgiyi gordum o gün ve 15. Gün iliski oldu bugün 16. Gün ara verdik yarın 17. Gün iliski düşünüyoruz nedir gorus un

sukedisi cnm bn adetin 14. Günü çift cjzgiyi gordum o gün ve 15. Gün iliski oldu bugün 16. Gün ara verdik yarın 17. Gün iliski düşünüyoruz nedir gorus un
ben çift çizgiden sonrada silikleşene kadar test yapmaya devam ettim. bende 2 gün ikiside aynı koyulukta çift çizgi çıktı ertesi gün silikleşti.
1 gün ara vermek doktorların önerisidir. 1 gün ilişki 1 gün dinlenme derler hep. sperm biriksin diye söylüyorlarlar. ama şöyle düşünmek lazım erkeklerin spermleri 3 ayda 1 yenilenir yani depo aslında dolu , hergün yapsan en azından 5 günlük süreyi değerlendirmek bence daha mantıklı diğer günler olmasada olur bebek anlamında düşününce. ama ara vermek daha fazla isteğe sebep olacağı için volume u arttırır yani miktarı daha çok olur 1 cc çıkacağına 2 cc çıkar sperm. olacağı varsa ayda 1 yapanda oluyor , olmayacaksa hergün yapsan nafile. yani rahat olmak lazım birazda

benim de 2 gün üst üste koyu oldu ama ilki ve 2.si de ayni koyulukta olmadı. sanırım kişiden kişiye değiştiriyor.

arkadaşlar aslında sistem şu mu. koyuluk oluyor ya. ertesi gün siliniyor koyuluk. silindiği gün mü ilişkiye girmek gerekli?

arkadaşlar aslında sistem şu mu. koyuluk oluyor ya. ertesi gün siliniyor koyuluk. silindiği gün mü ilişkiye girmek gerekli?
koyulaşıtıktan 12 veya 24 saat sonra yumurta çatlıyor. ben garanti olsun diye koyu çıktığı günü ve ertesi günü muhakkak degerleniriyorum :)

koyulaşıtıktan 12 veya 24 saat sonra yumurta çatlıyor. ben garanti olsun diye koyu çıktığı günü ve ertesi günü muhakkak degerleniriyorum :)
bende öle yaptım bu ay adetın 14.gun cıft cızgıyı net gördm hemen aksamı ılıskı oldu ve ertesı gunu sonra bır gun ara verıp devam etttıkk

brnh 4. gün ve 17. gün belirgin çift çizgi 2 kere çatladı desek olası durum ve şansın yüksek. 4. gün çatladı desek 17. gün gebelik mi acaba demeden geçemiyor insan ama 18. gün silikleşince çatlama olmuş gibi geldi.

benim ovülasyon testi faydalı olmadı . çift çizgi ve ertesi günleri değerlendirdik şansa tutmadı birde regl erken geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…