Olsun canım güzel haberler alırız inşallah erken gebelik testiyle tekrarla birkaç gün sonraLaboguick marka yapmicaktim da arkadaşımın ısrarıyla yaptım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canım güzel haberler alırız inşallah erken gebelik testiyle tekrarla birkaç gün sonraLaboguick marka yapmicaktim da arkadaşımın ısrarıyla yaptım![]()
Biz de 1 yıl oldu deniyoruz test yaptınız miBenim de umudum var gibi de yok gibi de geç yumurtladım ya geç döllenme olmuştur diye düşünüyorum normalde yarın adet olmam lazim ama 4 5 gün geçerse kan vermeye giderim heralde çünkü negatif olunca üzülüyor insan 3 aydır deniyoruz ama hep bi umut işte
Gebelik testi miBiz de 1 yıl oldu deniyoruz test yaptınız mi
EvetGebelik testi mi
Yaptım ama çok erken yaptım ben
Evet erken yapmışsınz siz deYaptım ama çok erken yaptım ben3 gün önce negatif çıktı ama zaten benim yumurtlama tarihim 27 Eylül çatlama tarihim 28 Eylüldü son adet tarihim 9 Eylüldü
Evet ya ama bilmiyorum heveslenmek de istemiyorum ama o dünkü koku hassasiyeti kafamı karıştırdıEvet erken yapmışsınz siz de![]()
Vardır inşallahEvet ya ama bilmiyorum heveslenmek de istemiyorum ama o dünkü koku hassasiyeti kafamı karıştırdı![]()
Evet ben onu da denedim çok silik bi çizgi çıkmadı ama diğeri kadar da koyu değildi yani resmi varsa atıyımVardır inşallahben bugün ovulasyon testi de yaptım pik değildi kimisi böyle de öğreniyor
Çekmemişim resmini ama bunun gibiydiEvet ben onu da denedim çok silik bi çizgi çıkmadı ama diğeri kadar da koyu değildi yani resmi varsa atıyım
Benimki daha silikÇekmemişim resmini ama bunun gibiydi
Mesela şu an da Krem kivaminda bu akıntı olmuş peceteye silince gördüm Pembe ya da kahve değil beyaz ama bilemiyorum işteBenimki daha silik