Lh hormonundan kaynaklı o çizgi silik çıkıyor canım. Adet gününü bekle gelmezse eğer test yap şuan negatif ve gecikme yok bir kaç gün daha beklemen iyi olurMerhaba bende aynı konuyla ilgili sorabilir miyim size reglime 2 gün var bugün sabah normal gebelik testi yaptım tek çizgi koyu çıktı bide ovulasyon testim vardı evde onu da yaptım o da ikinci çizgi silik çıktı acaba erken gebelik testi alsam mı bilemedim
Teşekkür ederimLh hormonundan kaynaklı o çizgi silik çıkıyor canım. Adet gününü bekle gelmezse eğer test yap şuan negatif ve gecikme yok bir kaç gün daha beklemen iyi olur
Nasildi varmi fotosuTeş
Teşekkür ederim
Çekmedim valla fotoğrafını sabah yaptım ovulasyon testi ikinci çizgisi görünüyordu siliktiNasildi varmi fotosu
Benimde aynı siliktiÇekmedim valla fotoğrafını sabah yaptım ovulasyon testi ikinci çizgisi görünüyordu silikti
Sizin sonuç nedir yani tekrar yaptınız mı testBenimde aynı silikti
Canım havuç ye bol bol hemen çatlasınmerhaba benimde ovülasyon testim hiç silikleşmiyor bu durumu yaşayan var mı
Söyledim hemen marketten. Şimdi bu yumurta 6 gündür bar nerdeyse etkisini kaynediyor mu acabaCanım havuç ye bol bol hemen çatlasın
Yok yok yeterli büyüklüğe ulaşmamıştır canım demek ki . Yaptın mı bugün testSöyledim hemen marketten. Şimdi bu yumurta 6 gündür bar nerdeyse etkisini kaynediyor mu acaba
Yok akşam eve gidince yapıyorum.Yok yok yeterli büyüklüğe ulaşmamıştır canım demek ki . Yaptın mı bugün test
Hala silikleşen bir şey yokCanım havuç ye bol bol hemen çatlasın
Bugün baya koyu ama bu arada adet günün ne zamandıHala silikleşen bir şey yok
Adetlerim düzensiz ama en son 19 da oldumBugün baya koyu ama bu arada adet günün ne zamandı
Kaç gün bandında oluyorsun ?Adetlerim düzensiz ama en son 19 da oldum
35-40 bazen daha erkenKaç gün bandında oluyorsun ?
35-40 bazen daha erken
Allah Allah hamilelik testi yaptın mı acaba25. Gün hala pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?