- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Akıntıya değil o zaman teste cok güvenmemek lazım bence, kiminde akıntı olmuyo evet ama akıntı olmasi da yani yumurta akı gibi çekince sünen koyu seffaf akıntı yumurtlamaya isaret, bu akıntıdan max 2-3 gün sonra yumurtlama demektir. Bu ay testlerle çelişen o kadar cok yorum okudum ki %100 güvenemiyorum artıkAkıntıya bence takılmayın çünkü benim yumurtlama gününde catlamada falan hiç akıntı olmuyor adet bitince basliyo benim şeffaf akıntı 12 güne kadar ama o zaman yaptığım ov. Testlerinde hiç bişey çıkmıyor
Hic bilmiyorum canim ama dün iliski olduysa meni kalıntıları olabilir hemen kötüye yormaKızlar ovülasyon testi yaptım 10 dk sonra resmini çekip atacağım, ama idrarımın içinde bolca beyaz tortular vardı, uçuşuyorlardıidrar yolu problemimde yok şu an, bide idrarımın rengi çok koyuydu. Kist gibi sorunlarda idrar içinde beyaz tortu olurmu?
Yok canım öyle birşeyde olmadıHic bilmiyorum canim ama dün iliski olduysa meni kalıntıları olabilir hemen kötüye yorma
Var tabi canım bu ne demek biliyosun dimiBu Yumurtlamanın 11. Günü Lh testi
Dünden bugüne koyulaşma varmı pek anlayamadım.
Eki Görüntüle 2712408
Bende bunu anlamıyorum bu testle nasıl hamilelik ogreniyorlar normalde re çift çıkıyorsaBu Yumurtlamanın 11. Günü Lh testi
Dünden bugüne koyulaşma varmı pek anlayamadım.
Eki Görüntüle 2712408
Ayseee eczaneden bir 5 tl lik test alsana umutlandirmak istemem amaBugün bi gebelik test yaptım 20. Dk da anca benim görebileceğim bi hayalet ince çizgi vardı. (Yumurtlamanın 10. Günü)
Orijinal test
Eki Görüntüle 2712086
Kolajlanmış test
Eki Görüntüle 2712088
%100 değil tabi ama genelde hamile olanların ovulasyon testi bat a yakın yeniden koyulasmaya baslar ve bat geldiginde pik gibi olur öyle devam eder. Hamileyken de lh hormonu salgılanıyor çünkü sadece hcg değilBende bunu anlamıyorum bu testle nasıl hamilelik ogreniyorlar normalde re çift çıkıyorsa
Anlamadım ama olsun%100 değil tabi ama genelde hamile olanların ovulasyon testi bat a yakın yeniden koyulasmaya baslar ve bat geldiginde pik gibi olur öyle devam eder. Hamileyken de lh hormonu salgılanıyor çünkü sadece hcg değil
Canım bi ihtimal diye hergün yapacam ben bat günüme kadar. Olumlu yada olumsuz başkalarınında işine yarasın istiyorum.Bende bunu anlamıyorum bu testle nasıl hamilelik ogreniyorlar normalde re çift çıkıyorsa
Inan ben hiç anlamıyorum yumurtlama günü dışında ilişkiyle korunma yoldu deneidm bi kere hemen hamile kalmisim yumurtlama günümmüş galiba hiç bisey takip etmem işin açığı aklımda basmıyor ince ayrintilaraCanım bi ihtimal diye hergün yapacam ben bat günüme kadar. Olumlu yada olumsuz başkalarınında işine yarasın istiyorum.
Ama şöyle bir gerçek var gebelik durumunda kanda beta hormonu yükselirken kanda da lh hormonu otomatik yükseliyormuş, tabii kist gibi durumlarda da lh hormonu anlık yükselişlerede geçebiliyormuş.
Sen niye kiste taktın bu kadar? Varmiydi yani dr kist var mi dedi? Valla o ovulasyon sonrasi hep bi heyecan hep bi acaba ile geçiyor cok gerginimCanım bi ihtimal diye hergün yapacam ben bat günüme kadar. Olumlu yada olumsuz başkalarınında işine yarasın istiyorum.
Ama şöyle bir gerçek var gebelik durumunda kanda beta hormonu yükselirken kanda da lh hormonu otomatik yükseliyormuş, tabii kist gibi durumlarda da lh hormonu anlık yükselişlerede geçebiliyormuş.
Aldım canım bugün ilk idrarla yaptım kaset test, ilk 5. Dakikada incecik pembe bir çizgi çıktı, ama fotoyu buraya koyunca kalitesi düşüyor hiç gözükmüyor. Yukarıda var fotosunu attım. Bir arkadaş gördü ama onun gözler çok sağlıklıAyseee eczaneden bir 5 tl lik test alsana umutlandirmak istemem ama
Canım ben 2 ay önce klomen +çatlama iğnesi kullandım, geçen ay femara +çatlama iğnesi ve aşılma yapıldı, sonuç negatif. Bu ay hiç birşey yapmadım.Sen niye kiste taktın bu kadar? Varmiydi yani dr kist var mi dedi? Valla o ovulasyon sonrasi hep bi heyecan hep bi acaba ile geçiyor cok gerginim
Ciddimi kızVar tabi canım bu ne demek biliyosun dimi
Onu bende gordum orjinal test demişin benim testini aynisiAldım canım bugün ilk idrarla yaptım kaset test, ilk 5. Dakikada incecik pembe bir çizgi çıktı, ama fotoyu buraya koyunca kalitesi düşüyor hiç gözükmüyor. Yukarıda var fotosunu attım. Bir arkadaş gördü ama onun gözler çok sağlıklıbat 3 Kasım. Daha 4-5 gün var.
Benim teste cioiyrodu kanda cikmiuor du gerçektende hamileymişim hatta benle dalga geçiyorlardı hayali çizgi görüyorsun yok kuruma çizgisi 2.test al yine ciakrsa hayirlu olsunKızlar stres yaptım galiba sıcak basıyor beni. Gidip kan testi yapıp kurtulayımmı? Negatif çıkarsada paşa paşa oturup üzüleyim. Sevinçler nekadar bizimse hüzünlerde bizimdir, Bu yolda çekilen çileler kutsaldır diyerek yapsammı kan testini şimdi ???
Ne diyorsunuz?
Canım 2. Testi yapmak için yarın sabah idrarını beklemem lazım . Nasıl kanda çıkmadı ki olabilir mi öyle birşey? Adete kaç gün varken kan testi yaptın da çıkmadı canım?Benim teste cioiyrodu kanda cikmiuor du gerçektende hamileymişim hatta benle dalga geçiyorlardı hayali çizgi görüyorsun yok kuruma çizgisi 2.test al yine ciakrsa hayirlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?