- 4 Nisan 2021
- 32
- 10
- 38
- 29
- Konu Sahibi minhosolo1
-
İdrar ıslaklığı ile daha koyu, idrar kurudukça daha soluk olmasi cok normal. Sulu boya gibi düşünün. 25. Gun siliklesme olduysa catlama o gun olmuştur demek.Arkadaşlar testlerimi aşağıya bırakıyorum bu şekilde netlik varsın 1 saat sonra silikleşmesi normal mi ? İlk defa ovulasyon testi yapıyorum
(Kaset testlerinin içini çıkardım daha net görebilmek için ) 24. Gün yumutrlamam oldu galiba ama silikleşti sonrasında ??
Canım tabiki siliklesir dk tut 10 dk olan sonuç doğrudurArkadaşlar testlerimi aşağıya bırakıyorum bu şekilde netlik varsın 1 saat sonra silikleşmesi normal mi ? İlk defa ovulasyon testi yapıyorum
(Kaset testlerinin içini çıkardım daha net görebilmek için ) 24. Gün yumutrlamam oldu galiba ama silikleşti sonrasında ??
Ama henüz catlamamisArkadaşlar testlerimi aşağıya bırakıyorum bu şekilde netlik varsın 1 saat sonra silikleşmesi normal mi ? İlk defa ovulasyon testi yapıyorum
Uzun süredir bu anı bekliyorum yarın da test yapıp takip edeceğim o zaman teşekkür ederimİdrar ıslaklığı ile daha koyu, idrar kurudukça daha soluk olmasi cok normal. Sulu boya gibi düşünün. 25. Gun siliklesme olduysa catlama o gun olmuştur demek.
Yarında bakacağım bu aydan geçtimde yine de devam ediyorum adetim düzensiz olduğu için bilemiyorum ne zaman olacağımıda olacakmış gibi hissediyorum ama bakalımAma henüz catlamamis
Catladiktan 15 gun sonra adet olacaksınYarında bakacağım bu aydan geçtimde yine de devam ediyorum adetim düzensiz olduğu için bilemiyorum ne zaman olacağımıda olacakmış gibi hissediyorum ama bakalım
Sanırım bugün çatladıCatladiktan 15 gun sonra adet olacaksın
Burda daha net kusura bakmayın etiketleyip durdum sizi amaCatladiktan 15 gun sonra adet olacaksın
Evet siliklesmis canım dün aksam tekrar test yaptın miBurda daha net kusura bakmayın etiketleyip durdum sizi ama
Tam pik görmeden siliklesmis akşam muhtemelen yumurtlama olmuş olabilir sen bugün dahil üç günü değerlendirBurda daha net kusura bakmayın etiketleyip durdum sizi ama
Bugünu değerlendirdim ama 3 gün boyunca eşimle birbirimizi göremeyeceğiz nöbet usulü çalıştığımız içinTam pik görmeden siliklesmis akşam muhtemelen yumurtlama olmuş olabilir sen bugün dahil üç günü değerlendir
Evet siliklesmis canım dün aksam tekrar test yaptı
Dün akşam test yapmafım bugün son testimi yaptım elimde kalmadı daha yeniden sipariş ettim gelmesini bekliyorum canımEvet siliklesmis canım dün aksam tekrar test yaptın mi
Anladım canım.Dün akşam test yapmafım bugün son testimi yaptım elimde kalmadı daha yeniden sipariş ettim gelmesini bekliyorum canım
Üç gün boyunca değerlendirebildigin günler değerlendir canımBugünu değerlendirdim ama 3 gün boyunca eşimle birbirimizi göremeyeceğiz nöbet usulü çalıştığımız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?