- 13 Haziran 2015
- 1.864
- 894
- 73
Evet bizde oyle yapiyoruz ben gecen ay cok stres yaptim bu ay olursa olur olmasa olmazlardayim1 gün ilişki bi gün boş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bizde oyle yapiyoruz ben gecen ay cok stres yaptim bu ay olursa olur olmasa olmazlardayim1 gün ilişki bi gün boş :)
kafanın rahat olması önemli, akışına bırak bi kaç ay olmadı sonra takip edersin. bence benim fikrim buDemı dığer turlu stres yapar ınsan tamamdaa ya yakalayamasam yumurtlama gunumu benım adetım duzensız. Bazen 31 günde 1 bazen 37 günde 1 oluyorum
evet haklısın oyle yapayım canım deneyeyım ne kaybederımkafanın rahat olması önemli, akışına bırak bi kaç ay olmadı sonra takip edersin. bence benim fikrim bu
Cnm bugun kntorlum vardi doktorda yumurtlama donemindeymisim oda oyle soledocanım pahalıydı diye ben almadım bu testten
bana 30 tane test lazımdı bundan alsam 240 tlye geliyordu
nedense c bile silik çıkmış
ama her testinki farklıdır
Cnm bugun kntorlum vardi doktorda yumurtlama donemindeymisim oda oyle soledo
Tam köyü olması gerekiyormuş cnm.Ben 4 gundur ovulasyon testi yapiyorum. Onceki gun 2. Cizgi silik gorunuyordu. Bugun ve dunde hayalet gibi. Acaba gectimi yoksa tam koyu olmasimi lazim. ?
Tskkur ederm tatlimTam köyü olması gerekiyormuş cnm.
Rica ederim tatlımTskkur ederm tatlimemin olmak istedim