Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetin ilk gununden itibaren sayarak 11.12.13.14.15.16.17. Gunler testlerimi hergun ayni saatte yaptim.hic net bir kirmizi gormedim.duzenli 30 gunde adet olan birisiyim fikri olan varmi
Merhaba arkadaşlar benim doktor takibine göre bu ayın 11 de yumurtam çatladı ve hala adet olmadım evde ovulasyon testim vardı bu şekilde çıktı bu şekilde gebelik öğrenen var mı?
Merhaba arkadaşlar benim doktor takibine göre bu ayın 11 de yumurtam çatladı ve hala adet olmadım evde ovulasyon testim vardı bu şekilde çıktı bu şekilde gebelik öğrenen var mı?
Gebelik testinde çizgi vardı ama pembe bile değildi neye inancağımı şaşırdım valla çok isteyince herşeye umut bağlıyo insan bikaç gün önce yapılan testimde bu şekilde ama bebetime olduğu için genelde yanlış sonuç verebiliyomuş
Gebelik testinde çizgi vardı ama pembe bile değildi neye inancağımı şaşırdım valla çok isteyince herşeye umut bağlıyo insan bikaç gün önce yapılan testimde bu şekilde ama bebetime olduğu için genelde yanlış sonuç verebiliyomuş