Ovülasyon testi sonucu

Dün değerlendirdim bugün pikti fakat değerlendiremedim bebeğin tutma ihtimali var mı kaçırdım mı
O o kadar matematiksel bi şey değil ya. Spermin yaşama süresi var o var bu var derken tabii ki ihtimal yüksek, zaten çatlama daha önemli o güne de denk getirirsiniz

O o kadar matematiksel bi şey değil ya. Spermin yaşama süresi var o var bu var derken tabii ki ihtimal yüksek, zaten çatlama daha önemli o güne de denk getirirsiniz
Pik daha önemli diye biliyordum içimi ferahlattınız aylar sonra pik görünce çok üzüldüm yapamayınca teşekkür ederim

Kızlar merhaba, ben pazartesi öğlen test yaptım t çizgisi baya koyuydu ama c kadar değil pik olmamıştır diye ilişki yaşamadık. Bugün yaptığım testte (salı günü) t çizgisi silikleşti. Pik miydi acaba kaçırdım mı ?
Bi de cumartesi akşam ilişki yaşamıştık yumurtam çatlamışsa bile spermle karşılaşmış mıdır
Acaba yumurtam büyümeden mi çatladı doktora geçen hafta gittim sorun yok demişti bilemiyorum yardım edin

Kacirmis olabilirsin cnm. T koyu olunca pik oluyormus bende yeni ogrendim benim de dun sabah yaptim t koyuydu pik mis aksamina yine yaptim ikiside ayni renkteydi iliski yasadim bu sabah yaptim t biraz siliklesti

Kacirmis olabilirsin cnm. T koyu olunca pik oluyormus bende yeni ogrendim benim de dun sabah yaptim t koyuydu pik mis aksamina yine yaptim ikiside ayni renkteydi iliski yasadim bu sabah yaptim t biraz siliklestiEki Görüntüle 3500223
benim ki bu kadar koyulaşmadı işte belki koyulaşır iyice daha diye bekledim silikleşti öylece kaçırdım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…