• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi sorunsalı

hndeekr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2025
2
0
1
31
Merhaba herkese, ben geçen ay 9 haftalıkken bebişin gelişimi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.
Bu ay da ovulasyon testiyle deneyeyim istedim ve regl bittiğinde başaldım testlere hemen. Ama bir şeyi merak ediyorum reglim 12 gün sürdü. Kürtajdan sonraki ilk regl olunca sanırım uzadı. Test 28 ekim gibi pik olmuştu bence ama çizgi hiç tamamen silinmedi ve bugün daha da pik çıktı sanki. Sıradaki reglim 8 kasım gösteriyor ama reglimin uzun sürmesi yumurtlamayı etkilemiş midir sizce ?
Çok uzun oldu ama umarım cevap veren çıkar 🥲

Merhaba herkese, ben geçen ay 9 haftalıkken bebişin gelişimi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.
Bu ay da ovulasyon testiyle deneyeyim istedim ve regl bittiğinde başaldım testlere hemen. Ama bir şeyi merak ediyorum reglim 12 gün sürdü. Kürtajdan sonraki ilk regl olunca sanırım uzadı. Test 28 ekim gibi pik olmuştu bence ama çizgi hiç tamamen silinmedi ve bugün daha da pik çıktı sanki. Sıradaki reglim 8 kasım gösteriyor ama reglimin uzun sürmesi yumurtlamayı etkilemiş midir sizce ?
Çok uzun oldu ama umarım cevap veren çıkar 🥲
Kürtajdan sonra doktorun korun demedi mi?

Kürtajdan sonra doktorun korun demedi mi?
Hayır demedi aksine hiç vakit kaybetme dedi. Acıbademe gitmiştim başka bir doktora daha gittim regl sonunda, o da bekleme hiç dedi. İlaçla düşük yaptım sonrasında kalan pıhtılar kürtajla alındı belki ondandır.

Back
X