Ovülasyon testi stresi artırıyor mu?

ipekcigim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
69
13
88
30
merhabalar bu ay ovülasyon testi kullanmayı düşünüyorum ama bir yandan kullanmanın stres açısından doğru olmadığını söyleyenler oluyor. Sizin yorumlarınız nedir acaba kullanmak stresi artırır mı? Çünkü stresin spermi yaktığını çocuğa engel olduğunu duydum bir yanım bunu göze alma diyor diğer yanım ya yumurtlama gününü kaçırırsam diyor çünkü adetim düzenli değil ve hangi gün olduğunu bilmiyorum. Siz nasıl hamile kaldınız ya da deneme süreçlerinde ovülasyon testi kullandınız mı deneyimleriniz nedir paylaşırsanız çok mutlu olurum

Benim bi kürtajım oldu ama o dönem ilk kullandığım ay hamile kalmıştım. Açıkçası yumurtlama gördüğümde beraberlik olurken tamamen ana bıraktım kendimi hiç bebek düşünmeden ilerlemeye çalıştım. Yumurtlama zamanı akıntı vs oluyor ama dönem dönem vücut başka sebeplerden de akıntı yapabiliyor. Bence günleri kaçırmamak adına bir kaç ay kullanılabilir. Ya da ben stres yaparım diyorsanız gün aşırı yani bir gün arayla beraberlik deneyin. Çünkü herkesin günü farklı bazısı adetten bir sonraki gün yumurtluyor bazısı 14. Gün bazısı 24. Gün. Gebelik istiyorsanız yumurtlama gününü bilmekte fayda var

Haklısınız teşekkür ederim. Ben de kürtaj oldum tekrar hamilelik istiyorum ama stres yapmaktan korkuyorum en iyi yöntem sanırım testleri almak olacak. Bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…