- 18 Kasım 2024
- 678
- 191
- 18
- 25
- Konu Sahibi Mucizemibekliyoruum
-
Hiç bir problemim yok. Ortadakiler evet pikti ama sonra çatladı gibi oldu sonra tekrar pik oldu bugün baya baya silik çıktı hiç koyuluk yokHerhangi bir yumurta rahatsızlığınız var mı? Pcos gibi falan. Bu işaretlediklerim pik çünkü
Sıvı alımına dikkat ettim. Dün de yaptım baya silikti dediğim gibi artık çatladı bitti sanırım. Şimdi artık adet zamanını bekliyorum. Değerlendirdim inşallah tutarAynı saatlerde ve su alımına dikkat ederek yapıyor musunuz peki? Eğer öyleyse demekki iki yumurta salınımı yaptınız ve çatladı.
İnş beklediğiniz haberi alırsınızSıvı alımına dikkat ettim. Dün de yaptım baya silikti dediğim gibi artık çatladı bitti sanırım. Şimdi artık adet zamanını bekliyorum. Değerlendirdim inşallah tutar
Sonucun ne oldu canımSıvı alımına dikkat ettim. Dün de yaptım baya silikti dediğim gibi artık çatladı bitti sanırım. Şimdi artık adet zamanını bekliyorum. Değerlendirdim inşallah tutar
Geçen aydı canım o tutmadı. Bu ayda denedim tabi bugün regl günüm bakalım bekliyorumSonucun ne oldu canım
Ay hadi hayırlısı olsun o zaman canımGeçen aydı canım o tutmadı. Bu ayda denedim tabi bugün regl günüm bakalım bekliyorum
İnşallah hamilesindirGeçen aydı canım o tutmadı. Bu ayda denedim tabi bugün regl günüm bakalım bekliyorum
Test yaptım bugün malesef negatif çıktı adet olmadım bekliyorum umudum kalmadıİnşallah hamilesindir
Belki daha erkendir kuzum adet olana kadar umut var içini ferah tut. Bu ay olmasa bile en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı gebelik haberini alırsın inşallahTest yaptım bugün malesef negatif çıktı adet olmadım bekliyorum umudum kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?